Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mülayim6060 | Kasa 2000 Hedef 20K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
Şimdi baktım bu 4 arkadaşa ödül gönderilecek
Masic
Tepe
Atakan
Zeisy her takip edene ödül gönderme lüksüm yok ilk adımdan itibaren olanlar bunlar bu arkadaşlar marley e papara atsın
Reisim kesene bereket ben arkadaşa ibanimi attimda papardan ibana gonderme var sanırsam papara hesabım kapalida reisim

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,556
16,264
113
Şimdi baktım bu 4 arkadaşa ödül gönderilecek
Masic
Tepe
Atakan
Zeisy her takip edene ödül gönderme lüksüm yok ilk adımdan itibaren olanlar bunlar bu arkadaşlar marley e papara atsın
@Marley15 liste bu 4 kişi sana papara iban atacak . Kişi başı 200 ayrıca sen rol bakiyesi atacağım.

Her mesaj yazana gönderme zorunluluğu var gibi davrananlar var özelden bu şekilde mesajlar geliyor. Ben baktim hakedenled bunlar kimse itiraz etmesin diğer rolde takip edene yine yaparız güzellik başarılı olursa

atakan1998

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
318
104
43
@Marley15 liste bu 4 kişi sana papara iban atacak . Kişi başı 200 ayrıca sen rol bakiyesi atacağım.

Her mesaj yazana gönderme zorunluluğu var gibi davrananlar var özelden bu şekilde mesajlar geliyor. Ben baktim hakedenled bunlar kimse itiraz etmesin diğer rolde takip edene yine yaparız güzellik başarılı olursa
Kesene bereket tekrardan reisim

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,271
321
83

Hocamm benim haketmeme sebebimi gösterir misin

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,801
4,410
113
Hocam dağıtım yapıyorsun iyi hoşta ilk adımdan beri diyorsun bizde takip ediyoruz yine bizi pas geçtin
Yok ilk adımdan beri demese tmm anlarımm,,sunlara veriyorum der geçersin,, kimse itiraz etmez,, Ama ilkadımdan beri bunlar takip ediyor deyince orda sorun ve haksızlık oluyor

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,271
321
83
Krall,,bolşanss bolkazançların olsunda,, ilkadım falan demeden ben şunu uygun gördüm der geçersen sorun olmaz,,itirazda olmazz kanımca
Adam ilk adım diyor biz mesaj yazmışız takibiniz yok diyor. Şaka gibi. Ben şuna şuna vericem de daha iyi. Bari ilk adım deme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...