Sorma sebebim su dunde odul kazandi ve bir sorun olmadan gonderildi çünkü takip ediyordu bugun maclarin takibine başlamadı itiraz ettigi icinÇok ayıp,,boş bir soru,,sen mali müşavirimşsin bu konunun,,ne münasebet,,nerden alıyorsun bu hakkı,,ayıp
Sorma sebebim su dunde odul kazandi ve bir sorun olmadan gonderildi çünkü takip ediyordu bugun maclarin takibine başlamadı itiraz ettigi icinÇok ayıp,,boş bir soru,,sen mali müşavirimşsin bu konunun,,ne münasebet,,nerden alıyorsun bu hakkı,,ayıp
Adam sana kibarca Sg diyor konudan kardeşim anlamiyormusun ısrar ediyorsun tavırların itici ben olsam ben direk Sg gt derm yani alacaklı gibi darlamanin anlamı yokKupon 10 dk açık kalmadı zaten 2.5 dk açık kaldı. O yüzden boş yapma
Senin bugün şansın var devam et rollinge eğlenceli oluyor kazanıncaBirdaha itiraz eden arkadaş olursa bugun veya başka zaman hiç bir etkinliğimde destek olmuyacağim tanıdım dostlara da destek olmamasıni söylüyeceğim birdaha itiraz olmasın konu kapandı
Tamam kardeş. Birdaha rollerimi takip etme. Gerçekten insanoğlu çok acayip sana bol şanslarSorun yok,,canın saolsun,,haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır kral,,,bolşanss bol kazançlar
Sanada kral,,selametle,,,,,babam olsa tanımam,,haksızlık kırmızı çizgim,,eyvallah,,,Tamam kardeş. Birdaha rollerimi takip etme. Gerçekten insanoğlu çok acayip sana bol şanslar
✋Sanada kral,,selametle,,,,,babam olsa tanımam,,haksızlık kırmızı çizgim,,eyvallah,,,
Ayrı konu mu açacaksınYeni rol gelecek. Dağıtımi hallediyo marley. Ozelden de bi maç kişi ye rol actiricam devam edecez
Dağıtım tamam yenisine geçelimYeni rol gelecek. Dağıtımi hallediyo marley. Ozelden de bi maç kişi ye rol actiricam devam edecez
Futbol mu basket mi bakalımBu konudan devam bu konuda gerçekten keramet var 😅
Kazancın daim olsun reisYeni rol gelecek. Dağıtımi hallediyo marley. Ozelden de bi maç kişi ye rol actiricam devam edecez
Bu konu 2 kuşak daha devam etsin insallahBu konudan devam bu konuda gerçekten keramet var 😅