- 34,145
- 19,935
- 113
Arka planda senin kime ne kadar dağıttığına ben şahidim. 30 k çek. 1500 burada dağıt. 1000 özelden yazıp aciliyeti olanlara dağıt. 3000 bugüne kadar alışveriş yaptıklarına dağıt. Kendim dağıtımını yaptım. Moral bozmadan devam et
Arka planda senin kime ne kadar dağıttığına ben şahidim. 30 k çek. 1500 burada dağıt. 1000 özelden yazıp aciliyeti olanlara dağıt. 3000 bugüne kadar alışveriş yaptıklarına dağıt. Kendim dağıtımını yaptım. Moral bozmadan devam et
Üstad dm bakabilir misinNeyse rolumuzu yapalim
GelsinNeyse rolumuzu yapalim
Dunki sira boyle miydiSira vbet de şansımız gülecek mi bilmiyorum ama artık kaybetsek de koymaz sanırım
Kaybetme,31 de 30 yap kırılmaz rekora kosSira vbet de şansımız gülecek mi bilmiyorum ama artık kaybetsek de koymaz sanırım
Aynen dünkü sıraya göre gidiyorum çekim saatleri bile ayni neredeyseDunki sira boyle miydi![]()
6 da patlamistik sanirim 6 siteyi degistirelim olursaAynen dünkü sıraya göre gidiyorum çekim saatleri bile ayni neredeyse
Acele etme sakin kafayla yapAynen dünkü sıraya göre gidiyorum çekim saatleri bile ayni neredeyse
Bence birinin multisidi ama emin degilimRoll sahibi istediğini yapar neden her seferinde adalet diyorsunuz haksizlik diyorsunuz ki
Bombaciyla 2 senelik mevzumuz var her daim alışverişimiz oldu
Siz hic verdiniz mi ki istiyorsunuz bi de beddua ediyorsunuz vermeyince
Çok moraliniz bozuksa cimer orda
19ncu seride patlamisti ,Çorum plakası uğursuz geldi6 da patlamistik sanirim 6 siteyi degistirelim olursa![]()
Bekliyoruz dostMaç bakıyorum
Beline kuvvetMaç bakıyorum
Bu söze ne gerek var dost zorla takip ettirmiyorlar bol şans diler geçersinTersine döner dünya tokadı yok
Dünden beri kazandık dost ödüllerimizi aldık alırken iyi almayınca mi kötü oluyor insan bunlara gerek yok illa takip edince ödül verilecek mantığı yanlış zaten bu cümleden sonra takipte etmezsinTersine döner dünya tokadı yok