- 42,945
- 11,895
- 113
La benim ismim nerde
Rezaletbiz de seni seviyoruz bremin
Kesene bereket dost@selamsizsabahsiz ve @Erhan2121 sizi seçiyorum.
Atm yakın miYok evdeyım
Tebrikler@selamsizsabahsiz ve @Erhan2121 sizi seçiyorum.
Çok şükür diyelim dost, biraz dinlendik 1-2 gündür, bu forumun bir muhabbet konusuna ihtiyacı var sankiElhamdülillah dostum sohbet muhabbet
Sen nasılsın
Heyecan yaptıDost sen biraz fazla reaksiyon gosteriyorsun. Adamin hakkiysa yaz listeye tatli tatli sihbet edelim
Para begenmedin adama attin diyor apooooYazdığından sen birşey anladıysan bana anlatsana
Yanlış oldu telefon ekran bozuk saçma sapan kelimeler yazıyor ama yine de seviyoruz sıkıntı yok ikiniz size zahmet dm den iban atın ben aradan sıyrılayım 😁biz de seni seviyoruz bremin
Yollarsan yakın ben yollarsam uzakAtm yakın mi
Evet kesinlikleÇok şükür diyelim dost, biraz dinlendik 1-2 gündür, bu forumun bir muhabbet konusuna ihtiyacı var sanki
Harbimi Allah razı olsun dost seven sevdiğiyle beraberdir atesle bi 5k keyfimiz yerine gelsin puhhaa@selamsizsabahsiz ve @Erhan2121 sizi seçiyorum.
Sıra sende aq habire ben mi aticam bu nasıl ticaretYollarsan yakın ben yollarsam uzak
bu slota gidecek makineleri zengin edecek vermeyin buna ödülHarbimi Allah razı olsun dost seven sevdiğiyle beraberdir atesle bi 5k keyfimiz yerine gelsin puhhaa
Senin ortaklik bitti yollaar ayırıldıYok muyum looo
Hahhahah ona mı sorucam beğenmem istersem yıttarım onun mu cebinden çıkıyor ne oluyor herkes ağa oldu başımızaPara begenmedin adama attin diyor apoooo
Valla haklısın dostbu slota gidecek makineleri zengin edecek vermeyin buna ödül