- 11,609
- 9,724
- 113
Heh bak beni snake e yonlendirebirsiniz 😆Zaten snake de 2 kişiye ulaşacaktı 7 kişi oluyor herkes nasiplensib
Heh bak beni snake e yonlendirebirsiniz 😆Zaten snake de 2 kişiye ulaşacaktı 7 kişi oluyor herkes nasiplensib
Bide sen yap bakalimBende yapayım enisi 3 olsun puhhaa
Yerini bana verBen takip edemedim dost sohbete gelmistim. Sonra ustume cullanmasinlar
Benimde yok gerek de yokYazarlar apom mulayimle alisverisim yok ama l yemez @Mülayim6060
5 10 degil zaten mesele skor çok yazilmak değildi bazen muhabbet te olmalı konulardaHahahha laa başından beri burdaydım bir kişi yazmamışkaç kişi skor yazdı zaten
Kastım yok gelip bol şans dileyip 2 dk da bir bass yazıp gidiyorsun sonra takip etmiş mi olacaksın@fearjr1992 bana kastin ne😅😅🤣🤣
Bak başında sana dediğim gibi oldu5 10 degil zaten mesele skor çok yazilmak değildi bazen muhabbet te olmalı konularda
Erhan2121Bide sen yap bakalim![]()
Bir yerde de ödül alma amq sende hemen isyan ediyorsun başkası da denesin şansını brocanHahahha laa başından beri burdaydım bir kişi yazmamışkaç kişi skor yazdı zaten
Yerim vqrsa zencinindirYerini bana ver
Erhanın hakkını yemen en başından beri burda5 10 degil zaten mesele skor çok yazilmak değildi bazen muhabbet te olmalı konularda
Sen konuda yoktun ki yala@fearjr1992 bana kastin ne😅😅🤣🤣
Kimden aldım laaaBir yerde de ödül alma amq sende hemen isyan ediyorsun başkası da denesin şansını brocan
Verenı bulursan banada versınYerini bana ver
Benim payimi sen al istersen TatarYerini bana ver
Vere vere verem oldukVerenı bulursan banada versın
Millet hep sayi sayiyor bugu dedik az muhabbet edelim ama bundan sonra salise bile yazacam dost puhhaaErhanın hakkını yemen en başından beri burda
😄😄😄
Foruma girdim bu mesajı gördüm bence yeterince adaletli olur dost 😂Erhan2121
Erhan2121
Erhan2121
Erhan2121
Erhan2121
Liste bu şekilde dost