- 34,514
- 20,082
- 113
Boku yedik yine sabaha kadar bitmez bu liste muhabbeti 🤣 Yemek söyleyecek bi durun
Seni unutmuşum erhan muhabbetdenSoru işareti hemde çok büyük dost puhhaa
@Enişte yi çıkarın eniştenin parayla işi olmaz
Ben takip edemedim dost sohbete gelmistim. Sonra ustume cullanmasinlar
Listeyi hazırlarsın @Mülayim6060 ekleme çıkarma yapar ayriyetten ulaşırım der bro racon böyle 🤣🤣♥Onlara ayrı ulaşıyor zaten diye yazmadım
Konuda 100 msj sahsi benim zaten dost cok alındım sana puhhaaSeni unutmuşum erhan muhabbetden
😄😄
2 farkli listeSoru işareti hemde çok büyük dost puhhaa
Hahahha laa başından beri burdaydım bir kişi yazmamışBen takip edemedim dost sohbete gelmistim. Sonra ustume cullanmasinlar
Puhhhaaa@Enişte yi çıkarın eniştenin parayla işi olmaz
Brocan sayılı dostlara senden +150 lira yazalım uygunmudur ?Tamamdır çekim geldi benim.
Sıkıntı yok yabancı yok zaten şuan aramızda hepsi bildiğimiz dostlar broListeyi hazırlarsın @Mülayim6060 ekleme çıkarma yapar ayriyetten ulaşırım der bro racon böyle 🤣🤣♥
Bende yapayım enisi 3 olsun puhhaa2 farkli liste![]()
Zaten snake de 2 kişiye ulaşacaktı 7 kişi oluyor herkes nasiplensibSıkıntı yok yabancı yok zaten şuan aramızda hepsi bildiğimiz dostlar bro
Yazarlar apom mulayimle alisverisim yok ama hak yemez @Mülayim6060Hahahha laa başından beri burdaydım bir kişi yazmamışkaç kişi skor yazdı zaten
Listeden 2 kişi seçip atar mısınTamamdır çekim geldi benim.
Bizim kombinemiz var ayrıca Shellac dostunu etiketten bile kıskanır geçen 2 kişi gitti öyle lüzumsuz etiketten@Enişte yi çıkarın eniştenin parayla işi olmaz
Helal dürüstBen takip edemedim dost sohbete gelmistim. Sonra ustume cullanmasinlar