- 18,528
- 7,817
- 113
Ne işletiyon kirvecanÇekiyorum 5 dk az işim var kanka işletmedeyim
Ne işletiyon kirvecanÇekiyorum 5 dk az işim var kanka işletmedeyim
Ulan Türkçe yaz artik ne diyon belli değil cahilllOrtagdan auirmislar fesh etmosler beni vay zalimler
Neyse ben yemek istemiyorum gece geceBu dusuk odul olayini metin baslatti. 2kisi 100lira diye diyr millet 100lirayi para sanmaya basladi sjshshs
Ula zatem takip eden herkeze attik ödül almayan mı kaldı ki😀@Mülayim6060 bole olmaz hep lıste aynı kısıler 5 li çete rezıllık
Çek hatunun üstünden bir kredi boşver ayrılırsin ödemesi başlayinca zamanında öyle yapmıştımErkeklık mı kaldı hatundan gecınıyoruz
Yenı geldık lıste dısı kaldık hakmıUla zatem takip eden herkeze attik ödül almayan mı kaldı ki😀
ilkokul 4 terk asker kaçağıdır bir de buUlan Türkçe yaz artik ne diyon belli değil cahilll
Sabah gelseydinYenı geldık lıste dısı kaldık hakmı
@Mülayim6060 le ortakligimi kizkandiniz sonunda fesh ettiniz biziUlan Türkçe yaz artik ne diyon belli değil cahilll
Bunlar adam yer amk kadroya baksanaSabah gelseydin
Yok dost metin bu forumda bi sana laf etmemisti nasip buguneymisUla zatem takip eden herkeze attik ödül almayan mı kaldı ki😀
Bak adam kazandi sukur acil forumu terket bence@Mülayim6060 le ortakligimi kizkandiniz sonunda fesh ettiniz bizi
Antepliye satıcam hesabı sonundaYok dost metin bu forumda bi sana laf etmemisti nasip buguneymis
Takipteydim de kazandi cfgBak adam kazandi sukur acil forumu terket bence
Senın su sponsor noldu la yedın mı adamıTakipteydim de kazandi cfg
Eyvallah kesene bereket ✋
Kalan 3 kişi bana Dm iban beyler