- 30,146
- 22,105
- 113
İş bulamadım hala amk sorma telafı etcezSıra sende aq habire ben mi aticam bu nasıl ticaret
İş bulamadım hala amk sorma telafı etcezSıra sende aq habire ben mi aticam bu nasıl ticaret
Tamam brocan hallederiz@fearjr1992 diğer arkadaşlar da sana atsın ssn biliyorsun snake iki kişi seçti
InsSenin ortaklik bitti yollaar ayırıldı![]()
Bu zamanda erkekler için iş bulmak zorİş bulamadım hala amk sorma telafı etcez
Ben daha iban atmadım çok hızlısın vallaödülüm geldi teşekkürler 🙏 @SnakeEyes
Baba ne reaksiyonu Allah aşkına ya neyde boş muhabbetten kaçınıyorum geceniz güzel olsunDost sen biraz fazla reaksiyon gosteriyorsun. Adamin hakkiysa yaz listeye tatli tatli sihbet edelim
Kalanlari sen dm ye çekTamam brocan hallederiz
Bu dusuk odul olayini metin baslatti. 2kisi 100lira diye diyr millet 100lirayi para sanmaya basladi sjshshsHahhahah ona mı sorucam beğenmem istersem yıttarım onun mu cebinden çıkıyor ne oluyor herkes ağa oldu başımıza
Selamsızsabahsiz IBAN atiyordur tsbi hızlı olur sendenBen daha iban atmadım çok hızlısın valla
Çekiyorum 5 dk az işim var kanka işletmedeyimKalanlari sen dm ye çek
Erkeklık mı kaldı hatundan gecınıyoruzBu zamanda erkekler için iş bulmak zor
Aynen dost bos muahbbeye gerek yok eglenmene bak sag olasinBaba ne reaksiyonu Allah aşkına ya neyde boş muhabbetten kaçınıyorum geceniz güzel olsun
Mülayim devam edecenmi yeni rol yoksa bitirionmu ona göre diziye geçemKalanlari sen dm ye çek
Sana mi atiyozÇekiyorum 5 dk az işim var kanka işletmedeyim
benim ibanı verebilirsinBen daha iban atmadım çok hızlısın valla