- 10,086
- 2,618
- 113
1 saat 
iyi 15 subata girince konustuysanız
14 subat sıkıntı
iyi 15 subata girince konustuysanız
14 subat sıkıntı
Dostum olsa ne olmasa ne oynanmıyor kiBizde o da yok bilader şükretmeyi biliceksin
Yok dostum gercekten site ariodum 😁 sponsor 7 site gexdim halkbankasi havale yok en son Umut Betgarden Verdi onlarin da varmis şansa 😁Bakmissin yoksa tutardı iyice yalanci oldun😁
Bende bilmiyorumNe bilim nedir la sen yazdin ya
Niyet halis 😁Payfix kadar mal.gibi cüzdan var mı![]()
Umut sayesinde kazandin yani vip grup her zaman kazandırır sasmaz😁Yok dostum gercekten site ariodum 😁 sponsor 7 site gexdim halkbankasi havale yok en son Umut Betgarden Verdi onlarin da varmis şansa 😁
Ali knk cok kotu haberım var bu site sağlamdı normalde ama wp den arkadas yazdı finansları cokmus 500 tl üstü çekimleri iptal ediyorlarmış valla bilmiyordum benYok dostum gercekten site ariodum 😁 sponsor 7 site gexdim halkbankasi havale yok en son Umut Betgarden Verdi onlarin da varmis şansa 😁
Bende Betgarden iyi diye biliyodum cididmiAli knk cok kotu haberım var bu site sağlamdı normalde ama wp den arkadas yazdı finansları cokmus 500 tl üstü çekimleri iptal ediyorlarmış valla bilmiyordum ben
Yarabandıbet41.comSitenin adı ne
Hayır yatirsanakrdsbet.com oYarabandıbet41.com
Sitenin sahibi soner sahtekabadayi dimi dostYarabandıbet41.com
OkHayır yatirsanakrdsbet.com o
Boş yapmaya başladın iyice dostSitenin sahibi soner sahtekabadayi dimi dost
Hangi site saglam ki 😁Ali knk cok kotu haberım var bu site sağlamdı normalde ama wp den arkadas yazdı finansları cokmus 500 tl üstü çekimleri iptal ediyorlarmış valla bilmiyordum ben
%31 dostUmut burda oynamasa betgarden diye siteyi forum bilmiyordu bence umut Buranın ortağı acaba yüzde kaç![]()
Tamamdır 24.50 yi buraya yatırıyorumYarabandıbet41.com