- 3,882
- 1,373
- 113
Sen geldiğinde forum yoktu üstüne forumu kurdularBenimde 4 üncü senem dost
Sen geldiğinde forum yoktu üstüne forumu kurdularBenimde 4 üncü senem dost
Bos yapma 4. Senen olsa erhan umut seni tanir ve aralarinda olurdun ama degilsin.ya 4 yillik degilsin yada inlarin arasina girebilcek adam degilsinBenimde 4 üncü senem dost
Harika kupon dost gelirse kendi kuponum gibi sevinirimIhtiyar ne diosun kupona
Senin emine erdogani etiketledigin zamanları falan hatırlıyorum.Fazla izleme dost
4.senesi dostum niye böyle konusuyo sunuz adamlaBos yapma 4. Senen olsa erhan umut seni tanir ve aralarinda olurdun ama degilsin.ya 4 yillik degilsin yada inlarin arasina girebilcek adam degilsin
Şaka yapıyoruz dost çocuk değilsen alınmaYa sen neden Bulaşıp duruyosun muhattap olma dedikçe
Tebrik ederim dostSenin emine erdogani etiketledigin zamanları falan hatırlıyorum.
Rakam söyle dost kaç para çarptıBeyler kayaman41 ile iletişimde olan var mı
Uruguay bi 18 oran bi 36 orani yedi 1 er gole suan 1550 tlm olması lazimdi sende mi o dost sakanin sırası değil ver bizim 1550yiTers totem yaptim anlamadı mi 😁
Sen niye ciddiye aldın birdenki ne zaman geldiğim yazıyo üstüme tıklayınca zatenBos yapma 4. Senen olsa erhan umut seni tanir ve aralarinda olurdun ama degilsin.ya 4 yillik degilsin yada inlarin arasina girebilcek adam degilsin
Tmm susBolsans
Çocuğum sürekli Laf sokmaya çalışcaksan beni alıntı yapma sevinirimŞaka yapıyoruz dost çocuk değilsen alınma
Aynen sen eskisin sessiz sakinsin en guzeliBende baya eskiyimdir de kenardan izlerim genelde
😶Tmm sus
1 ay önceki çekiliş parası mı hala oBeyler kayaman41 ile iletişimde olan var mı
10 ocaktan beri 25 sans parası gondericekRakam söyle dost kaç para çarptı
Aynen 😂1 ay önceki çekiliş parası mı hala o![]()
Sen bana 50 TL yolla ben onu bulurum göndertirim parayı benım şehrimde oturıyo10 ocaktan beri 25 sans parası gondericek