Abi adamı neden harcadın 2 dk da bütün nefretini kustun😁Bos yapma 4. Senen olsa erhan umut seni tanir ve aralarinda olurdun ama degilsin.ya 4 yillik degilsin yada inlarin arasina girebilcek adam degilsin
Abi adamı neden harcadın 2 dk da bütün nefretini kustun😁Bos yapma 4. Senen olsa erhan umut seni tanir ve aralarinda olurdun ama degilsin.ya 4 yillik degilsin yada inlarin arasina girebilcek adam degilsin
Bakkal defteri gibisin dost10 ocaktan beri 25 sans parası gondericek
Benim uzerimde yazan dogru degil ama bu 2. Hesap seninde 2. Olabilir neyse hadi iyi forumlarSen niye ciddiye aldın birdenki ne zaman geldiğim yazıyo üstüme tıklayınca zaten![]()
Benim zararım 75 oluyor bence 25 le kalsın 😂Sen bana 50 TL yolla ben onu bulurum göndertirim parayı benım şehrimde oturıyo
Ozaman rüyamda he 😂Bakkal defteri gibisin dost
Herkes ayağını denk alcak jilet surgun57Benim uzerimde yazan dogru degil ama bu 2. Hesap seninde 2. Olabilir neyse hadi iyi forumlar
Ben valla havale ile yatircak site ariodum 1 saattir Umutla konusuoduk ozelden kuponlarina bile bakmadim 😁Uruguay bi 18 oran bi 36 orani yedi 1 er gole suan 1550 tlm olması lazimdi sende mi o dost sakanin sırası değil ver bizim 1550yi
Bakmissin yoksa tutardı iyice yalanci oldun😁Ben valla havale ile yatircak site ariodum 1 saattir Umutla konusuoduk ozelden kuponlarina bile bakmadim 😁
Sefir nedir diyim miSurgun57 öz kardeşi Unal57 bu forumun sefiridir dağılın
Ya buna ne demeli dost 😀Dalga gectigin kuponuma dön bir bak istedimEkli dosyayı görüntüle 126580
Nedir dostSefir nedir diyim mi
Var İkisidr wonladıYokmu gol
Bizde o da yok bilader şükretmeyi biliceksinPayfix kadar mal.gibi cüzdan var mı![]()
Onun gibi 50 tane kupon var arsivde 6 ayda 1 tutuyo😁Ya buna ne demeli dost 😀
Ne bilim nedir la sen yazdin yaNedir dost