- 103,175
- 58,287
- 113
Ulan bide 100 basmis be yazik olmus
Ulan bide 100 basmis be yazik olmus
Allah bereket versin%31 dost
Ozele gelde seni bi... dostBoş yapmaya başladın iyice dost
Tke Mac Sao girse iyiymisUlan bide 100 basmis be yazik olmus
Umut nasil uye olmus sorsana az daha ban yiycektim o is yuzunden bilmiyordumAynen Betgarden I Umut getirdi 😁😁 Umut ka ckomisyon alion doğru soyle
Umutun arası iyi simdi senin parayi nasıl parcaliyoruz gör dost kazığı bilir misin4 tane papaz 4 papaz daha😁Aynen Betgarden I Umut getirdi 😁😁 Umut ka ckomisyon alion doğru soyle
@erhanbey22 bu arkadaşları çapraz sorguya alır misin @Hayatindibi @Umutks41Yaw ben getirmedim hayatındibi getirdi Betgardeni kesin komisyoncu bide bana bonus ekletmşsti![]()
Sesi kapatmışlar dost aşağıdan aç gol olurgol sesi niye gelmiyo umut
Tobe de la sigara parasiz geziyorz.vallahi bi alakam yok olsa rollerde neden sans parasi kovaliyik eskisi gibi dagitirdimYaw ben getirmedim hayatındibi getirdi Betgardeni kesin komisyoncu bide bana bonus ekletmşsti![]()
pil bitmesindeSesi kapatmışlar dost aşağıdan aç gol olur
Yok ben gerirdim dogruda komisyon falan almiyorum.bi skinti yasayan okursa yardimci olurum ama
Masa tenisi oynayalım masa tenisini takip ederken gol olur yoksa olmaz ben snaa diyimHadi la gol gelsin gol yazisi goremioz
Onlarin 2 sinde 90 kilo tsk var dost nasıl alayim
Teşekkür ederim dost iyi tarttırmışım sanaOnlarin 2 sinde 90 kilo tsk var dost nasıl alayim
İnşallah kimse sıkıntı yasamaz komisyon alanı bulana kadar forumdan dışarı çıkmak yasakYok ben gerirdim dogruda komisyon falan almiyorum.bi skinti yasayan okursa yardimci olurum ama
Maşallah beton yetmez o zamanOnlarin 2 sinde 90 kilo tsk var dost nasıl alayim