- 28,532
- 17,476
- 113
Tebrikler dostve resmi won 3-0
Tebrikler dostve resmi won 3-0
Kral tedirgin olacak birşey yok. Kazancın yansımasını bekliyorum.@Mhmmtaydmir kanka tedirgin ediyorsun bizleri arada Bi ses ver 😅
Paylaşımdan beri yok la o yüzden dedim şu an için değilabi adam yeni kazandı keyfindedir şu an![]()
abi sen başta enerjiyi verdin zatenTebrikler dost
Uyudu maalesef kanka puaha@Mhmmtaydmir kanka tedirgin ediyorsun bizleri arada Bi ses ver 😅
Reis şaka yapıyorum ne diye tedirgin olayım 😂 tebriklerKral tedirgin olacak birşey yok. Kazancın yansımasını bekliyorum.
muhammet abi viski puro yakında mıKral tedirgin olacak birşey yok. Kazancın yansımasını bekliyorum.
Yansır dost TebriklerKral tedirgin olacak birşey yok. Kazancın yansımasını bekliyorum.
Sağol dostTebrikler dost
Kazancın daim olsun inşallah knk 🙏Kral tedirgin olacak birşey yok. Kazancın yansımasını bekliyorum.
Sohbetimize kwtilmadigin icin seni kiniyoruzKral tedirgin olacak birşey yok. Kazancın yansımasını bekliyorum.
Oooo Jackpot osimhenKazancın daim olsun inşallah knk 🙏
Hayırlı olsun tebriklerKral tedirgin olacak birşey yok. Kazancın yansımasını bekliyorum.
Kanka senin en son hedef 100 k dişu kasayı at bana tümbetli olma yılım 46k ile devam edelim![]()
hedef mi kaldı mk bos kaleye atamadı lavuk perişan etti biziKanka senin en son hedef 100 k di
Sikilmadin mi hala shellacin gelip sağlık olsun dost demesineBugun rol açamadım kafama ağrılar giriyor artık puaha