- 12,681
- 4,919
- 113
Yok 23 k dagıtım knk u 200 TL subat marttı400k paradan ev kirası ödemeyip foruma mı attın ben senin gelirse 1 kişi 200 den başka etkinliğini görmedim özelden ulaşıp 1.5 2k para mı attın ya da birilerine
Yok 23 k dagıtım knk u 200 TL subat marttı400k paradan ev kirası ödemeyip foruma mı attın ben senin gelirse 1 kişi 200 den başka etkinliğini görmedim özelden ulaşıp 1.5 2k para mı attın ya da birilerine
Cok borcum vardı turkcele 70 bin odedim sadece hesabını sen yap knkNerdeyse yarısı geri gitmiş yazık olmuş
Kanka biz kimseden para talep etmiyoruz yanlış anlama beni sen 400 u aldığında bana bir rol bile actirmis olsaydın ben snaa onu misliylen geri iade ederdim ama sen bizi görmedin bile sen 400 aldin kaybettin ben 2milyon aldim kaybettim para gelip geçicidir insanlik ise kalıcıdırHalledeceğiz knk ayın 15i maaş yatsın
Bayramda misafirlşkteydim knk oyüzden rol acamadkm hicKanka biz kimseden para talep etmiyoruz yanlış anlama beni sen 400 u aldığında bana bir rol bile actirmis olsaydın ben snaa onu misliylen geri iade ederdim ama sen bizi görmedin bile sen 400 aldin kaybettin ben 2milyon aldim kaybettim para gelip geçicidir insan ise kalıcıdır
Türkcele o kadar borç takmayı nası becerdin la benim aylık 600 lira faturam var Türkcele 3 gün faturayı geciktirsem helikopterle beni evimden almaya kalkıyorlar 😂Cok borcum vardı turkcele 70 bin odedim sadece hesabını sen yap knk
Dagıttım knk yuzde 10 u knk 23 k400k almıs ama enistenin dedigi gibi bisi de dağıtmamıs ajdbsnsnsn
Telefn almştm knk daTürkcele o kadar borç takmayı nası becerdin la benim aylık 600 lira faturam var Türkcele 3 gün faturayı gecikirsem helikopterle beni evimden almaya kalkıyorlar 😂
Aynn k çnkyaçok iyi kupondu ilk yarıdan wonladık
abi adam yeni kazandı keyfindedir şu an@Mhmmtaydmir kanka tedirgin ediyorsun bizleri arada Bi ses ver 😅
kesinlikleKupon iyiydi vallahi