Tebrikler dost sen mi rol acicaksin takipleyenlerden mi seciceksin @Mhmmtaydmir
Kuponlar hep mi lose knkSikilmadin mi hala shellacin gelip sağlık olsun dost demesine
Seninle aram yoktu konuda birsey demek istemedim sen o bültene göre çok yanlış seçimler yaptın dosthedef mi kaldı mk bos kaleye atamadı lavuk perişan etti bizi
Halil sende potansiyel bı zenginlik seziyorumhedef mi kaldı mk bos kaleye atamadı lavuk perişan etti bizi
Milyoner mi yoksa knk laHalil sende potansiyel bı zenginlik seziyorum
Daimon arada oda diyor puabaSikilmadin mi hala shellacin gelip sağlık olsun dost demesine
2 tam ekmek iyi la biri benim ola 🤣🤣🤣Hepimiz şu şekil bekliyoruz dostumuzu
şili alacaktım en basından ama paraguayda iyi getirdi 30 dk da 60k kazandık la.44 ve 45 biri bos kale biri karsı karsı kaçırdı adamlar yoksa 1 saatte 100k olmustuk videosu var atim izle kaçanlarıSeninle aram yoktu konuda birsey demek istemedim sen o bültene göre çok yanlış seçimler yaptın dost
Onu nerden çıkarıyon la durduk yere kaos çıkarıyonuz herkes makarada şu an😅Ortalik kizismaya basladi. Safları sikitutun
Kuponun hicmi won olmuyor knkDaimon arada oda diyor puaba
Bakma şuan maç takip ettiğine 1 saat sonra hedef 200k diye konu açabilirMilyoner mi yoksa knk la
Sili sili sili başka maca bakmicaktinşili alacaktım en basından ama paraguayda iyi getirdi 30 dk da 60k kazandık la.44 ve 45 biri bos kale biri karsı karsı kaçırdı adamlar yoksa 1 saatte 100k olmustuk videosu var atim izle kaçanları
Zengin demek vaybe helal olsunBakma şuan maç takip ettiğine 1 saat sonra hedef 200k diye konu açabilir
Kaos severiz. Ya kumar oynayacaz ya kaos cikqracsz. Yoksa bu adrenalini nerden alacaz dost 😆Onu nerden çıkarıyon la durduk yere kaos çıkarıyonuz herkes makarada şu an😅
Ben ayda 300 500 rol aciyorum kankaKuponun hicmi won olmuyor knk
Kanka sende maaşı yedin herhalde bı kaç gündür çok aktifsinKaos severiz. Ya kumar oynayacaz ya kaos cikqracsz. Yoksa bu adrenalini nerden alacaz dost 😆