- 28,397
- 17,306
- 113
Tibkis maçı 4.5 üst634 TL ilk maç veren arkadaş için alacağım.
Kazanç olursa kar o kişinin olur. İlk yazan kazanır.
Tek maç roll
Tibkis maçı 4.5 üst634 TL ilk maç veren arkadaş için alacağım.
Kazanç olursa kar o kişinin olur. İlk yazan kazanır.
Tek maç roll
abi bende yazmıştımAskı alacağım açılınca
İşsiz degiliz senin gibi napak ölekmiKonu da yoktu bu arkadas digerlerinin bahsini al dost
Hocam bu arkadas senin kuponu takip edem birisi degil gelfi rastgele mac verdi alicam diyorsunAskı alacağım açılınca
Harika bir konu ile daha beraberiz neyde ben yatayım uyuyayım 🤣🤣🤣@Mhmmtaydmir Maç öncesi maç mı istiyorsun canlı mı vereceğiz
Kaçıncı hesapla yaziyonİşsiz degiliz senin gibi napak ölekmi
Satasmak icin soylemedim insanlarin hakkina girme dost. En issiz benim en dolu sensin mutlu olacaksanİşsiz degiliz senin gibi napak ölekmi
la bırakın kendi basına takılsınHocam bu arkadas senin kuponu takip edem birisi degil gelfi rastgele mac verdi alicam diyorsun![]()
Kral takip şartı yoktu ki ilk yazanın kuponu alacağım dedim.Hocam bu arkadas senin kuponu takip edem birisi degil gelfi rastgele mac verdi alicam diyorsun![]()
Sagdan alip sola vermek gibi sanki amaKaçıncı hesapla yaziyon
Ne diyon kanka içip içip girmeyin şu foruma bıktık sizden artıkKaçıncı hesapla yaziyon
kesene bereket abi ne sağlık olsun takip edipte yazdık ama bol kazançlar umarım arkadaşta kazanırKral takip şartı yoktu ki ilk yazanın kuponu alacağım dedim.
Sağlık olsun
Adam haklı boŞ yapmayınKral takip şartı yoktu ki ilk yazanın kuponu alacağım dedim.
Sağlık olsun
Enteresan bir sey oldu da neyse can sagligi zencimÜzüldüm la takip edenlere bu nasıl konu