Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mhmmtaydmir / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
8000
Kupon Oranı
2.97

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,681
4,919
113
Sana bu forumda herkesin parasi gecmistir. Ben sahsi olarak kac kez atmisimdir. 300 400k vurdun kayboldun. En azindan kendi adima konusuyorum. Akli olan sana para mara atmaz
22 bin TL dagıtım en az biyere kaybolmadım bayram ça denk geldi kardeşime gittim müsait degildimki

halil889*

halilokko
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,375
7,329
113
Keske çok sakin bir insan olabilseydim maalesef yapi olarak ole sakin kalamıyorum ne kadar istesem de olmuyor o kadar çok isterdim ki sade bir insan olmayı bugune kadar çok kişinin kalbini kırdım hiç bir sebep bile yokken ortada
en yakın arkadasımı sildim engelledim cocukluk arkadasımı sildim kimsem yok takıldıgım

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,681
4,919
113
Açtı ya adam konu gelirse 2 kişi 200 diye kaç kez hakkını yedirmem dostumun ne olmuş 400k çektiyse senin cebinden mi çekti
Ev kirası ödemedim forum da millete attım yemin ediyorum cok kişiye attım pansşyonda kalıyorum

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
78,128
84,872
113
Ev kirası ödemedim forum da millete attım yemin ediyorum cok kişiye attım pansşyonda kalıyorum
400k paradan ev kirası ödemeyip foruma mı attın ben senin gelirse 1 kişi 200 den başka etkinliğini görmedim özelden ulaşıp 1.5 2k para mı attın ya da birilerine

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
+3 resmi won'a tebrikler herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...