Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Mhmmtaydmir / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
8000
Kupon Oranı
2.97

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,673
6,465
113
Zevk vermiyor kanka artık sadece öfkeleniyoruz az önce baktım 20
Günde 18
Bin dağıtmışım sadece forumda bende bir
Pok yok birde dağıtım ettiğimiz adamlar çekim paylaş bonusu için paylaşım yapıyor ya çıldırırsın 😅😅
Ben dağıttığım paranın çetelesini tutmuyorum hem dağıtım yapıp hem de el altından dmden gelen mesajların çoğuna yardımcı olmaya çalışıyorum. Fakat konu bu değil maalesef. Konu zevk meselesi,tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak meselesi bizimkisi. Saldık artık.

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,533
4,890
113
Ben dağıttığım paranın çetelesini tutmuyorum hem dağıtım yapıp hem de el altından dmden gelen mesajların çoğuna yardımcı olmaya çalışıyorum. Fakat konu bu değil maalesef. Konu zevk meselesi,tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak meselesi bizimkisi. Saldık artık.
Calış calış parada kazanılmıyor herşey zam gelmiş knkk

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,533
4,890
113
40 50 yaşında kiler slot oynuyor, paranın degeri kalmadı vllahi

Victorosimhen

SAMSUN55
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,533
4,890
113
Çalışmadan olmaz kardeş. Ne kadar öyle olsa da çalışmama lüksümüz yok. Şahsen benim yok, sizleri bilemem.
Devamlı calılıyorum knk bende en az senin kadar tersanede hergün gece 10a 11e kadar bazen sabahlıyorum

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,430
12,373
113
Bende tutmuyorum göz ucuyla baktım sadece özel görüştüğüm kimse yok gözümde biliyorsun bir bakmışsın açız bir bakmışsın 30k var hesapta bir anda 😅😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...