- 20,430
- 12,373
- 113
Sanki oldu gibimsi be aşırı büyük bir saçmalık olmaz ise 😂Kupon gelirse rol yaparız bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 822645
Sanki oldu gibimsi be aşırı büyük bir saçmalık olmaz ise 😂Kupon gelirse rol yaparız bol şans
Ekli dosyayı görüntüle 822645
Resmi won yükleniyor......Sanki oldu gibimsi be aşırı büyük bir saçmalık olmaz ise 😂
Zevk vermiyor kanka artık sadece öfkeleniyoruz az önce baktım 20Alıştık zaten zevk almaya bakıyoruz
Resmi wonn a dakikalar kaldı kanka iftarımızı açacak gibi maçın bitmesini bekliyoruz puahaResmi won yükleniyor......
Halil neden bu kadar gülücük atiyorsun
Hic sorma knk 😔Resmi wonn a dakikalar kaldı kanka iftarımızı açacak gibi maçın bitmesini bekliyoruz puaha
Ben dağıttığım paranın çetelesini tutmuyorum hem dağıtım yapıp hem de el altından dmden gelen mesajların çoğuna yardımcı olmaya çalışıyorum. Fakat konu bu değil maalesef. Konu zevk meselesi,tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak meselesi bizimkisi. Saldık artık.Zevk vermiyor kanka artık sadece öfkeleniyoruz az önce baktım 20
Günde 18
Bin dağıtmışım sadece forumda bende bir
Pok yok birde dağıtım ettiğimiz adamlar çekim paylaş bonusu için paylaşım yapıyor ya çıldırırsın 😅😅
Calış calış parada kazanılmıyor herşey zam gelmiş knkkBen dağıttığım paranın çetelesini tutmuyorum hem dağıtım yapıp hem de el altından dmden gelen mesajların çoğuna yardımcı olmaya çalışıyorum. Fakat konu bu değil maalesef. Konu zevk meselesi,tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak meselesi bizimkisi. Saldık artık.
Iste aradığım yorum puaha çok haklısın kankaCalış calış parada kazanılmıyor herşey zam gelmiş knkk
Çalışmadan olmaz kardeş. Ne kadar öyle olsa da çalışmama lüksümüz yok. Şahsen benim yok, sizleri bilemem.Calış calış parada kazanılmıyor herşey zam gelmiş knkk
halil abi son 10 dakika 4 ü atsın ağlanır abi bu maçason 10 dk macı izliyorum dep bastırıyor biraz tedirginim
Devamlı calılıyorum knk bende en az senin kadar tersanede hergün gece 10a 11e kadar bazen sabahlıyorumÇalışmadan olmaz kardeş. Ne kadar öyle olsa da çalışmama lüksümüz yok. Şahsen benim yok, sizleri bilemem.
4luk atmasinlar dikkat etson 10 dk macı izliyorum dep bastırıyor biraz tedirginim
Halil kusura bakma eski konunda gelip sna ters laflar ettim cidden kusura bakmason 10 dk macı izliyorum dep bastırıyor biraz tedirginim
Bende tutmuyorum göz ucuyla baktım sadece özel görüştüğüm kimse yok gözümde biliyorsun bir bakmışsın açız bir bakmışsın 30k var hesapta bir anda 😅😅Ben dağıttığım paranın çetelesini tutmuyorum hem dağıtım yapıp hem de el altından dmden gelen mesajların çoğuna yardımcı olmaya çalışıyorum. Fakat konu bu değil maalesef. Konu zevk meselesi,tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak meselesi bizimkisi. Saldık artık.
İyi sevindim dost. Ara sıra paranla rol aç o zaman biz de çalıştığına sevinelim 😅😅Devamlı calılıyorum knk bende en az senin kadar tersanede hergün gece 10a 11e kadar bazen sabahlıyorum