Ben acacam kanka bana artıracak galiba puaha@Mhmmtaydmir Reis kupon sonuçlandığı vakit bize mi rol açtırıcan, kendin mi rol açıcan?
Bişeyin gülünü beklemiyoruz kanka neyin gülünü beklicezKupon gelmis siz hala neyin gülünü bekliyorsunuz puahah
Ok.Ben acacam kanka bana artıracak galiba puaha
3 diyorlar 4 gelsin diyorlar puabah burdakilerBişeyin gülünü beklemiyoruz kanka neyin gülünü beklicez
Moralin bozuk sanki bugün dost
Sevinsin garipler nolmuş sana ne zararı var kankim 🙂3 diyorlar 4 gelsin diyorlar puabah burdakiler
4 haydi bee3 diyorlar 4 gelsin diyorlar puabah burdakiler
Yok la sonuclanmasi bekleniyorKupon gelmis siz hala neyin gülünü bekliyorsunuz puahah
FakirizSevinsin garipler nolmuş sana ne zararı var kankim 🙂
Sende haklısın galiba tm kaçtımSevinsin garipler nolmuş sana ne zararı var kankim 🙂
Keyfim yok kanka düşünüp taşınıp çıkamıyorum işin içinden ben bu oyunu neden oynuyorum diye. İki gün üst üste cebimizde para olmuyor. Borcum harcım da yok. Kendi kendime maaşımla idare edeyim desem rahat rahat geçinirim fakat ben sürekli kendi yiyeceğim parayı bağışlıyorum. Ve sürekli bu döngüdeyiz. Bilmiyorum nasıl olacak böyle.Moralin bozuk sanki bugün dost
kemal abim kalbi güzel adamsınKeyfim yok kanka düşünüp taşınıp çıkamıyorum işin içinden ben bu oyunu neden oynuyorum diye. İki gün üst üste cebimizde para olmuyor. Borcum harcım da yok. Kendi kendime maaşımla idare edeyim desem rahat rahat geçinirim fakat ben sürekli kendi yiyeceğim parayı bağışlıyorum. Ve sürekli bu döngüdeyiz. Bilmiyorum nasıl olacak böyle.
Sağolasın kardeşim benim eksik olma.kemal abim kalbi güzel adamsın