- 21,375
- 7,329
- 113
sen cok fevrisin dost takip ediyorum kendi arkadaşlarında datartısıyosun gerek yokHalil kusura bakma eski konunda gelip sna ters laflar ettim cidden kusura bakma
sen cok fevrisin dost takip ediyorum kendi arkadaşlarında datartısıyosun gerek yokHalil kusura bakma eski konunda gelip sna ters laflar ettim cidden kusura bakma
Ayın 15si veya 16sı acacagım knk maaş yatsın biİyi sevindim dost. Ara sıra paranla rol aç o zaman biz de çalıştığına sevinelim 😅😅
Doğru eskiden çok daha beterdim ins ilerde cok daha sakin biri olurumsen cok fevrisin dost takip ediyorum kendi arkadaşlarında datartısıyosun gerek yok
Yakışır kardeşim bol şansAyın 15si veya 16sı acacagım knk maaş yatsın bi
ben de öyleyim sakin kalmaya calısıyorum arada basarıyomDoğru eskiden çok daha beterdim ins ilerde cok daha sakin biri olurum
Sana bu forumda herkesin parasi gecmistir. Ben sahsi olarak kac kez atmisimdir. 300 400k vurdun kayboldun. En azindan kendi adima konusuyorum. Akli olan sana para mara atmazAyın 15si veya 16sı acacagım knk maaş yatsın bi
Biz burda mesajı vermistikGüzel kupon bol sans
Burada da sinyali 🤣🤣Biz burda mesajı vermistik
Belki adı MahmutMuhammet de arada bir ses verseydi de burda kendi kendimize gelin güvey olmasaydık 😂
muhammet abi zevkli sigarasını içiyodur abi şu anMuhammet de arada bir ses verseydi de burda kendi kendimize gelin güvey olmasaydık 😂
Yok kanka Muhammet. İsmini bilmiyorsun elendin.Belki adı Mahmut
Açtı ya adam konu gelirse 2 kişi 200 diye kaç kez hakkını yedirmem dostumun ne olmuş 400k çektiyse senin cebinden mi çektiSana bu forumda herkesin parasi gecmistir. Ben sahsi olarak kac kez atmisimdir. 300 400k vurdun kayboldun. En azindan kendi adima konusuyorum. Akli olan sana para mara atmaz
Bende elendim mi kankam 🤣🤣🤣Yok kanka Muhammet. İsmini bilmiyorsun elendin.
Afedersin eniste gormemisim. Kusura bakmasin hakkini yedikAçtı ya adam konu gelirse 2 kişi 200 diye kaç kez hakkını yedirmem dostumun ne olmuş 400k çektiyse senin cebinden mi çekti
Keske çok sakin bir insan olabilseydim maalesef yapi olarak ole sakin kalamıyorum ne kadar istesem de olmuyor o kadar çok isterdim ki sade bir insan olmayı bugune kadar çok kişinin kalbini kırdım hiç bir sebep bile yokken ortadaben de öyleyim sakin kalmaya calısıyorum arada basarıyom
Aq gece kafam güzeldi slotta yedik parayı beş kuruş para kalmadı geneBurada da sinyali 🤣🤣