- 2,755
- 1,606
- 113
Dilenmek yasakyaw o kadar heveslendik atsa nolurki abi
Dilenmek yasakyaw o kadar heveslendik atsa nolurki abi
İki ayda bir farklı hesapla gelir buraya hesap dayanmaz onaBan yemiş multi hesap açmış 😂
macı takip ettik ne dilenmesi laDilenmek yasak
Suvatım listeyi yap ordan paralı adamların ricası çevrilmezYoo ben hic girmedim oyle
Bende iki paket tütün alacaksin sandım...oyun oynamak icinmi istiyorsunwalla olsa emrinde abi bende sıfırım 50 lira olsa bi wurgun yapacam inandm ama
50 liraya nerde tütün abiBende iki paket tütün alacaksin sandım...oyun oynamak icinmi istiyorsun
Adam vuracakmıs dayı 50 bin dolar para yedik vuracagımıza hiç ikna olmadıkBende iki paket tütün alacaksin sandım...oyun oynamak icinmi istiyorsun
Olum niye yalvarıyorsun para içinwalla olsa emrinde abi bende sıfırım 50 lira olsa bi wurgun yapacam inandm ama
Ben iki paket alıyorum..nasıl nerde..hatta 20 TL ye aliyorum50 liraya nerde tütün abi
2 kisi dedi parali adam puahahahSuvatım listeyi yap ordan paralı adamların ricası çevrilmez
Nerde alıyon abi en ucuz sigara 70 liraBen iki paket alıyorum..nasıl nerde..hatta 20 TL ye aliyorum
Seçildi mı acaba2 kisi dedi parali adam puahahah
Bugün keyfin gıcır enişte,,doğru söyle yeni baldizmi buldunAdam vuracakmıs dayı 50 bin dolar para yedik vuracagımıza hiç ikna olmadık
@Saulalvarez buda ferdi dilenme stilinden bellihe oyun ıcın istedimde dalga konusu olduk canınız saolsun
20ye 2 karton bahar alıyorduk 25 sene evvel dayıBen iki paket alıyorum..nasıl nerde..hatta 20 TL ye aliyorum
Tütün diyom...dur resmini atayım 20 TL'ye alıyorumNerde alıyon abi en ucuz sigara 70 lira