Yok be kumar oynayan adamın ne işi olur karı kızla fırsat mı kalıyor bunalımdanBugün keyfin gıcır enişte,,doğru söyle yeni baldizmi buldun
Yok be kumar oynayan adamın ne işi olur karı kızla fırsat mı kalıyor bunalımdanBugün keyfin gıcır enişte,,doğru söyle yeni baldizmi buldun
@Daimon banlanan ferdinin hesabı bilginiz olsun başkanımSeçildi mı acaba
6,7 kişi takip etti çekiliş daha adaletli olur2 kisi dedi parali adam puahahah
Hee kaçak diyon hahaha tütün diyince sigara sandım benTütün diyom...dur resmini atayım 20 TL'ye alıyorum
Bahar i nasıl içiyorsun be gardaşim..çok değişik tadı vardı..20ye 2 karton bahar alıyorduk 25 sene evvel dayı
Ferdi az sabirSeçildi mı acaba
Tamam işte suatım zaten konuda 2 kişi var yok2 kisi dedi parali adam puahahah
LeBron benFerdi az sabir
ferdi kim yaw@Saulalvarez buda ferdi dilenme stilinden belli
Normal sigara bayramdan bayrama ,,üç ay sonra ramazan bayramında alırız dDHee kaçak diyon hahaha tütün diyince sigara sandım ben
Pardon lebron konu sahibi yazarLeBron ben
Dayıma bak 20 liralık tütün içiyon bahar bari tekeldi tütünde sap saman karıştırıyorlar 🤣Bahar i nasıl içiyorsun be gardaşim..çok değişik tadı vardı..
Seçildik yani teşekkürlerPardon lebron konu sahibi yazar
Yok ya konulara yazmazdi o@Saulalvarez buda ferdi dilenme stilinden belli
Banada at diyenleri çıkarırsa suvatla ben kalırim ddDTamam işte suatım zaten konuda 2 kişi var yok
Ferdiyi siyaha boyadık beşiktaşa satıcazPardon lebron konu sahibi yazar
Seçileni yazar diyor sanırımSeçildik yani teşekkürler
Kaliteli yigin kaliteli icin kaliteli seyler cekinDayıma bak 20 liralık tütün içiyon bahar bari tekeldi tütünde sap saman karıştırıyorlar 🤣
Para olunca yazıyorduYok ya konulara yazmazdi o