- 80,249
- 53,086
- 113
Yoo yazar derken ne olacagini yazarSeçildik yani teşekkürler
Yoo yazar derken ne olacagini yazarSeçildik yani teşekkürler
Anladım teşekkürlerYoo yazar derken ne olacagini yazar
Dayii nerdesin dayi bu saatte niye uyandinKaliteli yigin kaliteli icin kaliteli seyler cekin
Kaliteli şeyler nasıl çekiliyor dayı gres yağıyla çekmiyoruz bepantholle çekiyoruzKaliteli yigin kaliteli icin kaliteli seyler cekin
Nba icinden gectim bu gece yatarim birazdanDayii nerdesin dayi bu saatte niye uyandin
Ben birinci ile başladım cigaraya..sene 1987 ilk dalı içtim...dDDayıma bak 20 liralık tütün içiyon bahar bari tekeldi tütünde sap saman karıştırıyorlar 🤣
DdddKaliteli yigin kaliteli icin kaliteli seyler cekin
Oo tebrik dayi helalNba icinden gectim bu gece yatarim birazdan
Verdin mi üstünden belası gitsin diye nazarlığıNba icinden gectim bu gece yatarim birazdan
Ben yapayımmıCekılıs yapalım ozaman @butragueno ocak dısısın lıste yapmadın bırı lıste yapsın kimler vardı baştan beri
Sanada o yakışırdı zaten..Teprikler...Nba icinden gectim bu gece yatarim birazdan
Bn vrdim kardeşimCekılıs yapalım ozaman @butragueno ocak dısısın lıste yapmadın bırı lıste yapsın kimler vardı baştan beri
Kazanamdik dayi hep 1 sayi 2 sayi devamKacar para kazandiniz
LondrKaliteli şeyler nasıl çekiliyor dayı gres yağıyla çekmiyoruz bepantholle çekiyoruz
Ellerine itina ile verildi kaliteli bi sekildeVerdin mi üstünden belası gitsin diye nazarlığı
Peki lazistan kardesimCekılıs yapalım ozaman @butragueno ocak dısısın lıste yapmadın bırı lıste yapsın kimler vardı baştan beri
Takip edenCekılıs yapalım ozaman @butragueno ocak dısısın lıste yapmadın bırı lıste yapsın kimler vardı baştan beri
bari çekilişe al abi yawCekılıs yapalım ozaman @butragueno ocak dısısın lıste yapmadın bırı lıste yapsın kimler vardı baştan beri
Ben de vardımTakip eden
Ben
Saul
Butra
Sohbet eden 3-4 kişi daha var