- 17,800
- 13,609
- 113
Lahmacunu taniyorumda pors lahmacun nasıl birşey gardaşYarim pors lahmacun parasi guzelmis
Lahmacunu taniyorumda pors lahmacun nasıl birşey gardaşYarim pors lahmacun parasi guzelmis
😂😂😂Yapar birer çift don atlet gönderir huyudur bu saatlerde
Kesene bereketPara alamayan 3 kisiye 1 tam lahmacun parasida bnden
Kesene bereket hocamPara alamayan 3 kisiye 1 tam lahmacun parasida bnden
Ben alamadım bana da nasip olur mu acabaPara alamayan 3 kisiye 1 tam lahmacun parasida bnden
2 kişiye 150 ama konuyu takip eden 20 kişi var secilemiyorDagitim kac para kac kisiye
Zaten 5 kişi var toplam herkes lahmacun yiyor ozaman 🤣Para alamayan 3 kisiye 1 tam lahmacun parasida bnden
Ben ocak disiyim diye 3 lahmacun mu dayi helalPara alamayan 3 kisiye 1 tam lahmacun parasida bnden
Bu gece çıplak uyumazsin diyorsunYapar birer çift don atlet gönderir huyudur bu saatlerde
Sen asiruh butregenyoYapar birer çift don atlet gönderir huyudur bu saatlerde
Yarım porsiyon diyo dayı zenginler öyle konusur yarıda keser kelimeleri 50 derse 500 dür o misalLahmacunu taniyorumda pors lahmacun nasıl birşey gardaş)
🥺🥺Sen asiruh butregenyo
Dünden bekliyorduk siparişiPara alamayan 3 kisiye 1 tam lahmacun parasida bnden
Ocak disimisiniz 3 unuzSen asiruh butregenyo
Ne yapalım dayı söyle dm mi açalım çekiyon şarabı hep şifreli konusuyonSen asiruh butregenyo
Vallahi dedim yeni versiyonumu çıkmış yoksaYarım porsiyon diyo dayı zenginler öyle konusur yarıda keser kelimeleri 50 derse 500 dür o misal