- 463
- 115
- 43
Beni dahil eden yoksa gidiyorumBurda bi lahmacun 250 tl
Beni dahil eden yoksa gidiyorumBurda bi lahmacun 250 tl
LeBron benYemezler ferdi
Utanmasıda yok bu ferdinin 2 ödül alacağını sanıyor 😂😂Teşekkürler
Ben de 2 saattir buradayim ama esamesi bile okunmadı. Sağlık olsun. En azından soncu yazsalarda yatsajBen hariç konudaki herkes aldı şansa bak 🤣
Yok kardeşim sagol bize nişantaşı dayımız verecek sen konuda takip edenlere verSen aldın mı reıs
Eniste iyice bunadin ne diyon akSuata atar o kankisine çok sevişirler videoları Bile var haydaaaa🤣
Yok kardeşim sagol bize nişantaşı dayımız verecek sen konuda takip edenlere ver
Sen 4.30 da gelmıssın reıs konuya ona bakıyorumBen de 2 saattir buradayim ama esamesi bile okunmadı. Sağlık olsun. En azından soncu yazsalarda yatsaj
Sorun nedir Rıdvan üstad@Enişte günaydın bizim @Abuzerkömürcü ile bir sorunumuz var çözersen sen çözersin yardımcı oluversene
Yalan mı 🤣 karıstırayım mı ortalığı suvatım yoksa geliyor mu Bi binlikEniste iyice bunadin ne diyon ak
Kardo ben varım baştan beriSen 4.30 da gelmıssın reıs konuya ona bakıyorum
Hg ridvanim..gunaydin@Enişte günaydın bizim @Abuzerkömürcü ile bir sorunumuz var çözersen sen çözersin yardımcı oluversene
Dm ac 30 saniyen varNe yapalım dayı söyle dm mi açalım çekiyon şarabı hep şifreli konusuyon
Söyle konuşalım rıdo@Enişte günaydın bizim @Abuzerkömürcü ile bir sorunumuz var çözersen sen çözersin yardımcı oluversene
Ben kaldım o zaman 😂 ama tanınıyoreunuz alamam o yüzden samırımSen 4.30 da gelmıssın reıs konuya ona bakıyorum
Vay beDm ac 30 saniyen var
Benim de açık dmDm ac 30 saniyen var
Elendiysem sorun yok bilgi verirsen kafi hocamSen 4.30 da gelmıssın reıs konuya ona bakıyorum