- 36,872
- 27,913
- 113
Dm13 aldı farkı
Dm13 aldı farkı
Açtık dayıDm ac 30 saniyen var
Yalan valla ne binligi eniste kimse bize binlik atmiyor biz atiyozYalan mı 🤣 karıstırayım mı ortalığı suvatım yoksa geliyor mu Bi binlik
Teşekkürler dm atamıyorum sana ama
Kapali butregenyoya yaz oda bana atsinAçtık dayı
Senin dm neden kapalı zengin misin üstadAçtık dayı
Reıs senden önce konuya yazan 2 kısı var hak gecmesınElendiysem sorun yok bilgi verirsen kafi hocam
Kulisbet çekim için minimum yatırım parası aldı geri dönüş yaoacam dedi yapmadı şarjım yok alıp kacacagimi düşünme dedi ses soluk yokSöyle konuşalım rıdo
Attıkta ne oldu hep garibanlara attık şimdi bir düştük kimseden çıkmıyor olsun suvatım bir dahakine hususi paralı adamlara atıcam garibanın sikilsin götüYalan valla ne binligi eniste kimse bize binlik atmiyor biz atiyoz
Sorun yok Allah'a emanet hayırlı sabahlar herkeseReıs senden önce konuya yazan 2 kısı var hak gecmesın
@Mrlbra ben buntanegro ve LeBron vardı en baştan beri takip edenSen 4.30 da gelmıssın reıs konuya ona bakıyorum
250 dediyse 2.5k atar o vakitYarım porsiyon diyo dayı zenginler öyle konusur yarıda keser kelimeleri 50 derse 500 dür o misal
Kasan kaç@Mrlbra ben buntanegro ve LeBron vardı en baştan beri takip eden
Mrlbra yada verebilirsin çekiliyorum ben
Verdi sağol ama ben ödül olduğunu bilmiyordum yazmamış başa 😂@Mrlbra ben buntanegro ve LeBron vardı en baştan beri takip eden
Mrlbra yada verebilirsin çekiliyorum ben
Günaydın ayazda kalmış bekçi...hgGünaydın beyler yesiliniz bol olsun
Delikanlı jojuk adam😂@Mrlbra ben buntanegro ve LeBron vardı en baştan beri takip eden
Mrlbra yada verebilirsin dostum çekiliyorum ben