- 358

- 181

- 43

İsmim ferdi değil üstadİkizler deyince benim aklıma memeden baska bir şey gelmiyor Ferdi kardeşim
İsmim ferdi değil üstadİkizler deyince benim aklıma memeden baska bir şey gelmiyor Ferdi kardeşim
Kaçıncı bölümdesin dost bu sene nasipse 20 tekrar yapar mısın Allah güç verirseSadece ölüler görür
Benim için de geçerli mi üstad@BonnieParker e pıpını göster 100 atcam
Her yıl başi her kumarcı yeni yıla bırakcam diye girerEniste kumari 2 3 aya birakicam yaz kenara
Onu biliyoruz orjinal isim Mustafa Furkanİsmim ferdi değil üstad
Yoo ben hic girmedim oyleHer yıl başi her kumarcı yeni yıla bırakcam diye girer
Dalga geçtiğin bişeyi biliyorsun ne güzelKaçıncı bölümdesin dost bu sene nasipse 20 tekrar yapar mısın Allah güç verirse
Dost sende metçi gibi 50 yi napcan 50 50 tutturdunyaw abi bana 50 atta o görsün kim kolpacı kim deilbari bizi sevindir
Atacan mı bana kanka yoksa uyucam@BonnieParker e pıpını göster 100 atcam
Bu teklif herkes için geçerlimi yüzlerce dm atılır adama 🤣🤣🤣@BonnieParker e pıpını göster 100 atcam
Gollllll ama@BonnieParker e pıpını göster 100 atcam
Ban yemiş multi hesap açmış 😂Onu biliyoruz orjinal isim Mustafa Furkan
İsmim Recai İstanbul Bağcılar'da konfeksiyon atölyesinde isciyim en sevdiğim yemek hamsi tava içecek ise biraOnu biliyoruz orjinal isim Mustafa Furkan
yaw o kadar heveslendik atsa nolurki abiDost sende metçi gibi 50 yi napcan 50 50 tutturdun
Ban yerler o zamanda 🤣Bu teklif herkes için geçerlimi yüzlerce dm atılır adama 🤣🤣🤣
Burda herkes 20 yasında sen bak 29 en büyüğü sensin yap bakalım Bi abilik bizeyaw o kadar heveslendik atsa nolurki abi
Ben 33 yaşındayım abi der mısın banaBurda herkes 20 yasında sen bak 29 en büyüğü sensin yap bakalım Bi abilik bize
walla olsa emrinde abi bende sıfırım 50 lira olsa bi wurgun yapacam inandm amaBurda herkes 20 yasında sen bak 29 en büyüğü sensin yap bakalım Bi abilik bize