- 6,796
- 1,997
- 113
abi biliyorsun ya mevzuyu 500 tl borç almıştım veremedim olmadığı için abilerde her konuda küfür edip laf söylüyolar bende borcumu atayım artık konuşmayın diyorum ama yokSen besıktasın parasını mı caldın ole nıye dıyolar abım
abi biliyorsun ya mevzuyu 500 tl borç almıştım veremedim olmadığı için abilerde her konuda küfür edip laf söylüyolar bende borcumu atayım artık konuşmayın diyorum ama yokSen besıktasın parasını mı caldın ole nıye dıyolar abım
kantinciye malzeme alsın dye atmıs öyle demeSen besıktasın parasını mı caldın ole nıye dıyolar abım
La burda roll takıp edıyon her saat nasıl bulamazaınabi biliyorsun ya mevzuyu 500 tl borç almıştım veremedim olmadığı için abilerde her konuda küfür edip laf söylüyolar bende borcumu atayım artık konuşmayın diyorum ama yok![]()
halil abi kantinci mevzusunu biliyor musun neler oldu hala bekliyorum abi salak gibi kaldım aradakantinciye malzeme alsın dye atmıs öyle deme
Mantıklı geldıkantinciye malzeme alsın dye atmıs öyle deme
ben sana güvenıyorum dost metın sana atsın sen yine ona at 🤣🤣🤣halil abi kantinci mevzusunu biliyor musun neler oldu hala bekliyorum abi salak gibi kaldım arada
abi son zamanlarda abiler çeteleştiği için kimse atmıyor alıyorsun diyolarda kimse atmıyor işte bu abiler laf söyleyinceLa burda roll takıp edıyon her saat nasıl bulamazaın
yok abim amanben sana güvenıyorum dost metın sana atsın sen yine ona at 🤣🤣🤣
Sana para veremem ama guzel tavsıye verırım kullanıcı adını degıstırabi son zamanlarda abiler çeteleştiği için kimse atmıyor alıyorsun diyolarda kimse atmıyor işte bu abiler laf söyleyince
sağol abim borcumu ödeyeyim de kalsın kullanıcı adıSana para veremem ama guzel tavsıye verırım kullanıcı adını degıstır