- 12,403
- 12,425
- 113
DolandiciNoldu dost
DolandiciNoldu dost
Harbi miDolandici
500 tl borcumu ödeyemedim laf söylneiyor abim mevzu bu dolandırcı diyorlar alan kaçanlar gibi küfür falan ediyorlar her konudaNoldu dost
Ne işin var la senın benım rolümde düşman @calimly ne dıyo buUtanmaz herif buraya yorum yazmazdim ama seni görünce yazdım. Ne ahlaksız sunepesin sen lan hala rollerde geziyorsun
CiktimNe işin var la senın benım rolümde düşman @calimly ne dıyo bu
Dolandirilma diye yazdimNe işin var la senın benım rolümde düşman @calimly ne dıyo bu
Dostum camily e yol ver lutfenNe işin var la senın benım rolümde düşman @calimly ne dıyo bu
Bırı ben olayım kankaBu kupon gelirse iki kişi 250 de benden
Ekli dosyayı görüntüle 825307
abi ben düşman demiyorum sen kimi ister kimi sitemezsin bilemem kendi rollün abi arkadaşında olabilir konuşmayadabilirsin sen karar verirsin benim kendisiyle bi meselem yok abinin sadece çok laf söyleniyor bana okadarNe işin var la senın benım rolümde düşman @calimly ne dıyo bu
Kardes o tılkıyle ben kuyruguyumDolandirilma diye yazdim
Hadi bakalımBu kupon gelirse iki kişi 250 de benden
3 kere abı dedın kutluyorum senıabi ben düşman demiyorum sen kimi ister kimi sitemezsin bilemem kendi rollün abi arkadaşında olabilir konuşmayadabilirsin sen karar verirsin benim kendisiyle bi meselem yok abinin sadece çok laf söyleniyor bana okadar
takipteyiz 250 senden 250 metodan 500 ederBu kupon gelirse iki kişi 250 de benden