- 12,760
- 6,056
- 113
Vay be meto sende heInsallah kazanırsam ılk sen tsk ederım
Vay be meto sende heInsallah kazanırsam ılk sen tsk ederım
dolandırıcı değil param yoktu veremedim umarım siz bu hayatta zora düşmezsiniz gerçek hayatta da denk gelirsek hatırlatırım gaddar kerimBeni alintilama lafları bana sökmez ama seni gördüğüm her yerde senin bir dolandici olduğunu sana hatırlatacam. Ekstradan gerçek hayatta yakalasam kemiklerini de kiracam
Terbiyesiz herif aldığın rol ödüllerinden sadece 85 kere borcunu ödemiştin şimdiyedolandırıcı değil param yoktu veremedim umarım siz bu hayatta zora düşmezsiniz gerçek hayatta da denk gelirsek hatırlatırım gaddar kerim
Geçen ben kupondan 3k kazanmışım dağıtım dan sonra kendime 300 kaldı aiqiqiq o gündür kupon acmiyomDagıtım paralarını alıp kacsam clıo alırdım
Kardesim bu foruma bu yakışıyor bosversene ben aksam laf ettm suclu oldum roll sahibi konumda asama satasma dedi. Millete s n yaranıyorBeni alintilama lafları bana sökmez ama seni gördüğüm her yerde senin bir dolandici olduğunu sana hatırlatacam. Ekstradan gerçek hayatta yakalasam kemiklerini de kiracam
abi dağıtımdaki roll için alınmıyor mu 100 150 250 tl ep roll açtım ben diyorum tekrar ödeyeceğim diye tamam kerim abiTerbiyesiz herif aldığın rol ödüllerinden sadece 85 kere borcunu ödemiştin şimdiye
Geçen 250 TL yi 3 k yaptın millete para atacağına borcunu odeseydinde bu lafları yemeseydindolandırıcı değil param yoktu veremedim umarım siz bu hayatta zora düşmezsiniz gerçek hayatta da denk gelirsek hatırlatırım gaddar kerim
ben borcumu kapatınca da laf söylerseniz tebrikler hepinize zorba olmuşsunzu demektirTerbiyesiz herif aldığın rol ödüllerinden sadece 85 kere borcunu ödemiştin şimdiye
Evet öyleyimben borcumu kapatınca da laf söylerseniz tebrikler hepinize zorba olmuşsunzu demektir
Sen besıktasın parasını mı caldın ole nıye dıyolar abım