- 21,897
- 7,686
- 113
17
metin abi sağolasın ezmediğin için3 kere abı dedın kutluyorum senı
Abi abi abi cildiracam artik dun dedin yarin Beşiktaşa parasını atcam neden atmadınabi ben düşman demiyorum sen kimi ister kimi sitemezsin bilemem kendi rollün abi arkadaşında olabilir konuşmayadabilirsin sen karar verirsin benim kendisiyle bi meselem yok abinin sadece çok laf söyleniyor bana okadar
Nıye ezeyım senı kardesım sen abı dedıkce ıcım hos oluyometin abi sağolasın ezmediğin için
adamın ismini öğrenemedim parayı alamadım benimle konuşmasan olur mu rica ediyorum bir şekilde alırsam atacağım zaten laf yemek kimsenin hoşuna gitmez ama beni alıntılama rica ediyorumAbi abi abi cildiracam artik dun dedin yarin Beşiktaşa parasını atcam neden atmadın
ya abiNıye ezeyım senı kardesım sen abı dedıkce ıcım hos oluyo
sen yeni mi reşit oldun abiadamın ismini öğrenemedim parayı alamadım benimle konuşmasan olur mu rica ediyorum bir şekilde alırsam atacağım zaten laf yemek kimsenin hoşuna gitmez ama beni alıntılama rica ediyorum
Insallah kazanırsam ılk sen tsk ederımya abiumarım kazanırsın
yok abi 23 yaşındayım ama saygıdan abi demeye alıştım o yüzdensen yeni mi reşit oldun abi
Sen kimsin de senin dediğini yapacam zirtoadamın ismini öğrenemedim parayı alamadım benimle konuşmasan olur mu rica ediyorum bir şekilde alırsam atacağım zaten laf yemek kimsenin hoşuna gitmez ama beni alıntılama rica ediyorum
şu lekeyi temizlerim bende abi ondan sonrada laf söyler ama buradakilerInsallah kazanırsam ılk sen tsk ederım
metin 21 yasında abi demeyok abi 23 yaşındayım ama saygıdan abi demeye alıştım o yüzden
Beni alintilama lafları bana sökmez ama seni gördüğüm her yerde senin bir dolandici olduğunu sana hatırlatacam. Ekstradan gerçek hayatta yakalasam kemiklerini de kiracamadamın ismini öğrenemedim parayı alamadım benimle konuşmasan olur mu rica ediyorum bir şekilde alırsam atacağım zaten laf yemek kimsenin hoşuna gitmez ama beni alıntılama rica ediyorum
Dagıtım paralarını alıp kacsam clıo alırdımMetin sponsor paralarını tutsa bir tofaş almıştı