- 14,096
- 11,295
- 113
Ula dodo dmden yazdi goruldu bile yemedik ne casperiEvet casper geldi neredesin sen hesap verme vakti
Ula dodo dmden yazdi goruldu bile yemedik ne casperiEvet casper geldi neredesin sen hesap verme vakti
Ya 100 ya da 250Miktara bağlı
Yanlış anladın kardesimElendın
Çetleşelim mi senleUla dodo dmden yazdi goruldu bile yemedik ne casperi
benBı hafta kımden odul aldım ben varmı bana odul atan aranızda 😀
😃😂 Bol şanslarin olsun dostumTek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
Ben atmadım ama bi düşündüm atmayıBı hafta kımden odul aldım ben varmı bana odul atan aranızda 😀
Bariosa 1000 bize 300 muKelle bası 300 tl roll bakıyesı begenmeyen arkadas varsa ben roll acamam desın lutfen 😀
Meto 1 tane 0 eksik sanki yukarda rol konusu 3k diyor heyecanlanmıştıkKelle bası 300 tl roll bakıyesı begenmeyen arkadas varsa ben roll acamam desın lutfen 😀
Tamda dm atacaktım metine ödül atayım diyordum sen konu açmışsın hay Allah 😄🤭😍Bı hafta kımden odul aldım ben varmı bana odul atan aranızda 😀
Barıos 0 suan onuda gorueurzBariosa 1000 bize 300 mu
300 yetmez meto 310 olsun havale ücreti ile beraber 😁Kelle bası 300 tl roll bakıyesı begenmeyen arkadas varsa ben roll acamam desın lutfen 😀
Meto sana bol şans şimdiden kesene bereketKelle bası 300 tl roll bakıyesı begenmeyen arkadas varsa ben roll acamam desın lutfen 😀
Bos gecmesın djdjdjdjTamda dm atacaktım metine ödül atayım diyordum sen konu açmışsın hay Allah 😄🤭😍
Bol şans metjnTek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
Eyv dost sağolasınSon olarak @BySwigger 5
Burdayiz metin beyBana 1 tane dagıtımcı lazım saglam benden daha guvenılır olan
Lımıt doldu dostumBurdayiz metin bey
Bol şanslar metinim kasa düşük olsaydı Allah ıslah etsin diye yazardımTek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250