- 33,903

- 12,828

- 113

Gözümün önünde balıklar balıkçı Hasan krizine girdim ben dostlar
								Hadi bekliyoruz 😂 😂Tek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
Geliyor bugün o gün izle beni ilk adım 40dk futbol 4 oran deneyek wonlayak@AllanSaintMaximin @JoeQuanqa hadi kardeşim ağaç olduk
Lazistanda i phone 5s varmış dost düşmedi daha@AllanSaintMaximin @JoeQuanqa hadi kardeşim ağaç olduk
Geliyor bugün o gün izle beni ilk adım 40dk futbol 4 oran deneyek wonlayak
Onlybet dalınLazistanda i phone 5s varmış dost düşmedi daha
Napalım bi o konuda bi rol konusundamı paylaşalım olurmu dersin 😁Onlybet dalın
Başarırsanız ki ben gönülden inanıyorum 300e 40k alıp gidelim
Mantıklı kimse görmeden aman amanNapalım bi o konuda bi rol konusundamı paylaşalım olurmu dersin 😁
Ne sovu kanka bır bu kadarda odul alamayan gonul koyan var mesela @Marley adam yetısemıyorum dıye kızıyordu sımdı ben yetısemeyınce gonul koyuyolar bıde @Mülayim6060 dostumuz var kara lısteye almıs@Metings1905 yine şovunu yapmış 👏👏
Eyw dostum@Metings1905 ödüller gönderildi kesene bereket nice 5lere 500lere 5milyonlara
İyi akşamlarrr
Abi miBol sans Metin abi
Eyvah konsey cöküyomu yoksa 🤣🤣Ne sovu kanka bır bu kadarda odul alamayan gonul koyan var mesela @Marley adam yetısemıyorum dıye kızıyordu sımdı ben yetısemeyınce gonul koyuyolar bıde @Mülayim6060 dostumuz var kara lısteye almıs
Kurt 40 yıl sonra intikam almış yinede acele ettim demiş 😂Ne sovu kanka bır bu kadarda odul alamayan gonul koyan var mesela @Marley adam yetısemıyorum dıye kızıyordu sımdı ben yetısemeyınce gonul koyuyolar bıde @Mülayim6060 dostumuz var kara lısteye almıs
Reis söylemesi ayıp ama ben söyliyim 16 pro m kullanıyorum telefon bile metodan para gelince bi tutukluluk yaptı 😂Lazistanda i phone 5s varmış dost düşmedi daha
Bütün dmleri dökelim ortaya böyle olmaz. Benim bir talebim olmadı.Sen sana destek olanları seçmişsindir bunda da sıkıntı yok. Battıkça batıyorsun. Ne bu şimdi senden para istemişiz gibi etiket atman amaç ne buradaNe sovu kanka bır bu kadarda odul alamayan gonul koyan var mesela @Marley adam yetısemıyorum dıye kızıyordu sımdı ben yetısemeyınce gonul koyuyolar bıde @Mülayim6060 dostumuz var kara lısteye almıs