- 5,119
- 2,888
- 113
Cemsin fakirlere kardeş ,parası olana abi diyeceksin.yoksa aç kalırsın😁Abi mi![]()
Cemsin fakirlere kardeş ,parası olana abi diyeceksin.yoksa aç kalırsın😁Abi mi![]()
Ne oldu laaa sana miras mı kaldıTek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
atin intikamı var bideKurt 40 yıl sonra intikam almış yinede acele ettim demiş 😂
Amaç @Mülayim6060 ile beni küçük düşürüp yanlış lanse etmek mi. Etiket atmaktakti amaç ne bu konudaNe sovu kanka bır bu kadarda odul alamayan gonul koyan var mesela @Marley adam yetısemıyorum dıye kızıyordu sımdı ben yetısemeyınce gonul koyuyolar bıde @Mülayim6060 dostumuz var kara lısteye almıs
Yav saçmalamayın abi ya tamam deyip geçinBütün dmleri dökelim ortaya böyle olmaz. Benim bir talebim olmadı.Sen sana destek olanları seçmişsindir bunda da sıkıntı yok. Battıkça batıyorsun. Ne bu şimdi senden para istemişiz gibi etiket atman amaç ne burada
Takılıyorum be kanka ya vale anladı neden öyle dediğimi neyini ciddiye aldınReis söylemesi ayıp ama ben söyliyim 16 pro m kullanıyorum telefon bile metodan para gelince bi tutukluluk yaptı 😂
Geç olsun güç olmasın
Herkese güzel geceler
Mulayım konusuna 1 2 gune konusalım yazmıssın dostum ondan dedım gonul mu koydu sıkıntınne?Bütün dmleri dökelim ortaya böyle olmaz. Benim bir talebim olmadı.Sen sana destek olanları seçmişsindir bunda da sıkıntı yok. Battıkça batıyorsun. Ne bu şimdi senden para istemişiz gibi etiket atman amaç ne burada
Bizde adama çok ödül attık adam bize ödül atmıyor gönül koymaya gerek yok boşverinAmaç @Mülayim6060 ile beni küçük düşürüp yanlış lanse etmek mi. Etiket atmaktakti amaç ne bu konuda
Kanka ne sacmalıyorsun sen?? Adam kara lısteye al yazmıs uzerıne bseymı katmıs yazmısınAmaç @Mülayim6060 ile beni küçük düşürüp yanlış lanse etmek mi. Etiket atmaktakti amaç ne bu konuda
Ben bir adamla parası varken oturup tartışmam. 3-5 yağcı savunur illa o adamı . Ondan dolayı bu konuyu biraz vakit geçtikten sonra konuşuruzMulayım konusuna 1 2 gune konusalım yazmıssın dostum ondan dedım gonul mu koydu sıkıntınne?
Al işte amk konu nerelere gidiyor 🤣🤣Bizde adama çok ödül attık adam bize ödül atmıyor gönül koymaya gerek yok boşverin
Dm den yazdıgımda kımse gormez dagıttıklarımda kemık kadro ole yagcı yok dostum aralarındaBen bir adamla parası varken oturup tartışmam. 3-5 yağcı savunur illa o adamı . Ondan dolayı bu konuyu biraz vakit geçtikten sonra konuşuruz
Peki dost bol şansDm den yazdıgımda kımse gormez dagıttıklarımda kemık kadro ole yagcı yok dostum aralarında
Benım sasırdıgım tek sey sıkayetcı oldugun konu suan benım yasadıgım konu ..Peki dost bol şans
Konuyu kapat gitsin kanka boşver insan kendini bildikten sonra başkalarına kanıtlamak zorunda değl anladım ben seni sen istemezsin biliyorum zaten özelden felan boşverAl işte amk konu nerelere gidiyor 🤣🤣
Dostum o yazmadı ben yazdım dm den gırmeyın araya sızKonuyu kapat gitsin kanka boşver insan kendini bildikten sonra başkalarına kanıtlamak zorunda değl anladım ben seni sen istemezsin biliyorum zaten özelden felan boşver
Konu zaten Yanlış yerlere gidiyorKonuyu kapat gitsin kanka boşver insan kendini bildikten sonra başkalarına kanıtlamak zorunda değl anladım ben seni sen istemezsin biliyorum zaten özelden felan boşver
Kanka zaten marleyi bilirim söylemene gerek yok o kimseye yazmaz dmDostum o yazmadı ben yazdım dm den gırmeyın araya sız
Bıdaha yazıyorum mulayım kpnusunda 1 2 gune konusuruz yazmıssın ondan dolayı sana dm attımKonu zaten Yanlış yerlere gidiyor
İstemiş kıvamındayız zaten sağolsunlar