- 6,750
- 3,743
- 113
Sal gari
Bol bol şanslar dilerim 🙏Tek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
Metin parayı bulmusTek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
1 @Lazistan08 gerekenlerı solıcek
Aliriz bi dal dostKımler burda roll acabılcek bızım tayfadan 5 kısı secıcem dagıtım @Lazistan08
Im here ,Kımler burda roll acabılcek bızım tayfadan 5 kısı secıcem dagıtım @Lazistan08
Gönder gelsinKımler burda roll acabılcek bızım tayfadan 5 kısı secıcem dagıtım @Lazistan08
sec secKımler burda roll acabılcek bızım tayfadan 5 kısı secıcem dagıtım @Lazistan08
Ohoo dadaşAliriz bi dal dost
Bana guveniyor musunBana 1 tane dagıtımcı lazım saglam benden daha guvenılır olan
2 @Lazistan08Gönder gelsin
I am the first friendIm here ,
@AllanSaintMaximin ilk adımdan yatmaya hazır mısın ramçoKımler burda roll acabılcek bızım tayfadan 5 kısı secıcem dagıtım @Lazistan08
Ben sizin tayfada mıyımKımler burda roll acabılcek bızım tayfadan 5 kısı secıcem dagıtım @Lazistan08
Yapalim artik daKımler burda roll acabılcek bızım tayfadan 5 kısı secıcem dagıtım @Lazistan08
Yesss yess
Dost sen kimsin nick mi değiştin tam hatırlayamadık10 kişi 25 TL 1 çay 1 poğaça gelebilir de gelmeyebilir de 🤣