- 37,539
- 28,488
- 113
Ben balık vermıyorum balık tutmak ıcın yem verıyorum kardesım herkese 1 k mı vereyımBitane 250e herkes doyuyor mu meto
Ben balık vermıyorum balık tutmak ıcın yem verıyorum kardesım herkese 1 k mı vereyımBitane 250e herkes doyuyor mu meto
Ben dağıtırım @Metings1905 yolla gelsinBana 1 tane dagıtımcı lazım saglam benden daha guvenılır olan
Bol şanslar dostTek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
Bol sanslarTek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
Herkes ac yine o zamanBen balık vermıyorum balık tutmak ıcın yem verıyorum kardesım herkese 1 k mı vereyım
10 kişi 25 işte daha ne istiyorsunuzBitane 250e herkes doyuyor mu meto
Bol şansTek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
Halk ekmegıne devamHerkes ac yine o zaman
Dağıtım yapablirim dost istersenBen balık vermıyorum balık tutmak ıcın yem verıyorum kardesım herkese 1 k mı vereyım
Bol sans dostTek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
Tok uyucaz tok uyancaz o nasıl oluyor metinim 1 kişi 250 ilemi yapcaz onu ödülü alan 8 bölücekTek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
Haydi sal zehriTek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
1k sa alırız metinim yolla gelsin 3k yapalım sanada 100tl atarızBen balık vermıyorum balık tutmak ıcın yem verıyorum kardesım herkese 1 k mı vereyım
YesKımler burda roll acabılcek bızım tayfadan 5 kısı secıcem dagıtım @Lazistan08
Bol şansTek adım yapıcam herkes bu gece tok uyuyacak sabah tok kalkacak
1 kısı 250
Ben açarım kankaKımler burda roll acabılcek bızım tayfadan 5 kısı secıcem dagıtım @Lazistan08
10 kişi 25 TL 1 çay 1 poğaça gelebilir de gelmeyebilir de 🤣Tok uyucaz tok uyancaz o nasıl oluyor metinim 1 kişi 250 ilemi yapcaz onu ödülü alan 8 bölücek