- 40,069
- 30,846
- 113
Forumdakı muhabbetlerı pek cıddıye alma sana tavsıyem alırsanda bole delı olursunArınma gecesi çok doldum. Buradaki mevzuyu reel hayatta dökemeyeceğim için buraya yazdım. Sanalda böyle takmam ama çizme aşıldı
Forumdakı muhabbetlerı pek cıddıye alma sana tavsıyem alırsanda bole delı olursunArınma gecesi çok doldum. Buradaki mevzuyu reel hayatta dökemeyeceğim için buraya yazdım. Sanalda böyle takmam ama çizme aşıldı
Helal kanka 3 kez yazdım bir kere dönmedinestafurullah kardesım. Donus yapılması ıcın guzellık yapılmaz, dostum helali hoş olsun bol sanslar
Varlığın yeter dost olursa herzaman paylasirizSon dönemde @Mülayim6060 a dönüş yapamıyorum. Hep de elinde oldukça atıyor. Şu forumun en bonkör adamı. Kusura bakmasın
@bella Teşekkür ederim . Geçenlerde durduk yere ödünç kupon yaptırdı. Kartın açılana kadar ödünç vereyim dedi. Hepsini ödeyemedim. Hiç de sesini çıkarmadı teşekkür ederim
@Aktas25 Rolling yaptıracaktı. Bankadan dolayı sıkıntı yaşandı sabretti ödemesini zorla yaptım
@Mamoste @Erhan2121 @vurucu999 @Barrios @Yapabilirim daha etiket atamadıklarım kazandıkları sürece dönüş yapmaya çalıştılar teşekkür ederim
@AzraeL sana sözüm var bir sonraki kazançta ödülün var dedim. Ben atamadan roll desteği çıktı teşekkürler
Daha eniştesi var . Aklıma gelmeyen destekleştiğimiz dostlar var. Hepiniz sağolun
O zaman sen buradan devam et. Ben içimdekileri boşalttımBeni takip etmesinler benim ödül atacaklarim belli sen yap rolünü
Bitirdiler bizi usta ah bu piyasaNaber sinansrlmelli sesin soluğun çıkmıyor
HaklısınArınma gecesi çok doldum. Buradaki mevzuyu reel hayatta dökemeyeceğim için buraya yazdım. Sanalda böyle takmam ama çizme aşıldı
Varol kardeşim bilmukabele.Kanka ben senin kalbini biliyorum. Zamanında dağıttıklarını biliyorum. Olmadı mı olmuyor. Hepimiz o döneme giriyoruz. Kafaya takılacak durum değil
Açma burdan devam et bence ben yatacam gibiO zaman sen buradan devam et. Ben içimdekileri boşalttım
Senin buradan devam ben yeni konu açayım
ve gonullerın sampiyonu erhanımHelal kanka 3 kez yazdım bir kere dönmedin
Kim bitirdi seni hayırdır işim soyisim TC verBitirdiler bizi usta ah bu piyasa
Konunun ebesine atladık. Yok olduğunda kitletirizAçma burdan devam et bence ben yatacam gibi
Donsuz şampiyon düzelicez inşallah beve gonullerın sampiyonu erhanım![]()
duzelmek baska bahara kaldı gardasım. fazla yamulmayalım yeterliDonsuz şampiyon düzelicez inşallah be
Ben yatışKonunun ebesine atladık. Yok olduğunda kitletiriz