- 52,840
- 17,885
- 113
Kardo söylemedin ben domates patlican yemegibi tek yapabiliyom memenem bile yapamiyom sen hangilerini yapabiliyon ciddenO listeyi karartacak adam çok kardo sayfa ne kadar temiz olursa olsun
Kardo söylemedin ben domates patlican yemegibi tek yapabiliyom memenem bile yapamiyom sen hangilerini yapabiliyon ciddenO listeyi karartacak adam çok kardo sayfa ne kadar temiz olursa olsun
@Shellac Burası kilit dost. Baya karıştı@Proletarya harbiden sen ne yapıyorsun kafa olarak ben anlamis değilim alıp vermem lafi eden sensin her gün bide bunu yapıyorsun bide dm den millete yapısiyorsun Allah seni ıslah etsin ne diim sna baska
Bizim listeyi kimse karartamaz rahat ol sen anladın sen beni 🤔O listeyi karartacak adam çok kardo sayfa ne kadar temiz olursa olsun
birazdan süre düzelicsk bu kadar atmaları imkansız3 dk kurut şunu getirse seni de ekleyelim ödül alan listesine hadi bakam joker beti sana da aldirak
Arkadaşlar bence kumar uğruna birbirinizi kırmayın1 kez atıp 10 kez almayı istemek bu. Bu ss den önce 3-4 kez aldı bu benden. Gelip de para istemedim kendin kazanıp napıyon yazdın ona cevap bu. Hadi bana uzak ol. Dilenmediğin konu kalmadı
Mesele karşılıklı değil kardeşim düşünmen bile yeter sağolasın. Bunu duymak bile beni mutlu ediyorusta zamanında bir kaç kez görmüştün beni bişiler yaparsam paslaşalım olur mu
Kurittum bile3 dk kurut şunu getirse seni de ekleyelim ödül alan listesine hadi bakam joker beti sana da aldirak
Bütün yemekleri yapıyorum sinan. Bekar adam herşeyi yapar. Aklına ne gelirse yaparım.Kardo söylemedin ben domates patlican yemegibi tek yapabiliyom memenem bile yapamiyom sen hangilerini yapabiliyon cidden
Caktirma caktirma fark etmedi kimseSenı gıdı senııııı
ne gerek var ki smdi muhabbeti yorumlara tasiyorsn al burayada yaziyim 750 istedim ozel oranin kazanmis diye kendi kendine costun triplere girdin bana bunu yaparsan 3 gun sornada ben sana aynisini yaparim bu boyle uzat gider dilenmek diyorsan oyle olsun şu muhabbetler hic bitmiyor hep ayni kisir döngü parasi olan aşirı küstahlaşiyor özguven patlamasi yaşiyor ayni seyi bende yapiyorumdur evet. herneyse uzatmiycam herkese iyi geceler.1 kez atıp 10 kez almayı istemek bu. Bu ss den önce 3-4 kez aldı bu benden. Gelip de para istemedim kendin kazanıp napıyon yazdın ona cevap bu. Hadi bana uzak ol. Dilenmediğin konu kalmadı
2 saate kadar tamamiyle mezun olacam kankaYaşa okumuş kumarbaz her hareketinden belli
Tabii@Shellac Burası kilit dost. Baya karıştı
Yaşananlar için özür dilerim
Yeni temiz konu açıp rollingimize bakalım