http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 1K Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,446
25,717
113
@Proletarya harbiden sen ne yapıyorsun kafa olarak ben anlamis değilim alıp vermem lafi eden sensin her gün bide bunu yapıyorsun bide dm den millete yapısiyorsun Allah seni ıslah etsin ne diim sna baska
@Shellac Burası kilit dost. Baya karıştı
Yaşananlar için özür dilerim
Yeni temiz konu açıp rollingimize bakalım

Faruk653465

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,338
739
113
1 kez atıp 10 kez almayı istemek bu. Bu ss den önce 3-4 kez aldı bu benden. Gelip de para istemedim kendin kazanıp napıyon yazdın ona cevap bu. Hadi bana uzak ol. Dilenmediğin konu kalmadı
Arkadaşlar bence kumar uğruna birbirinizi kırmayın
Bi daha da para atmazsınız olur biter

Proletarya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,538
7,886
113
1 kez atıp 10 kez almayı istemek bu. Bu ss den önce 3-4 kez aldı bu benden. Gelip de para istemedim kendin kazanıp napıyon yazdın ona cevap bu. Hadi bana uzak ol. Dilenmediğin konu kalmadı
ne gerek var ki smdi muhabbeti yorumlara tasiyorsn al burayada yaziyim 750 istedim ozel oranin kazanmis diye kendi kendine costun triplere girdin bana bunu yaparsan 3 gun sornada ben sana aynisini yaparim bu boyle uzat gider dilenmek diyorsan oyle olsun şu muhabbetler hic bitmiyor hep ayni kisir döngü parasi olan aşirı küstahlaşiyor özguven patlamasi yaşiyor ayni seyi bende yapiyorumdur evet. herneyse uzatmiycam herkese iyi geceler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...