- 52,840
- 17,885
- 113
16 tebrik
Beni neden ifşa etmedin 8 kez para istedim hepsinde de binlik atıp kimseye söyleme dedin 🤔@AKQJ Dost sana da teşekkür ederim. Hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen 3 kez yazdın. Hiç dönüş yapamadım özür dilerim
Jokerbetin kendisi ile işim yok valla yan sitesi ile hiç işim olmaz bana zorla havale çekim yaptırıyorlarjokerin yan sitesi var kimse bilmiyor şuan 750 ye 750 frebet veriyor gece 3den sonra cekim yok
Beni unut benim kimseden bir talebim yok olamaz da demek istediğim kendini şartlama sen sözünü tutmuş say 👍Son dönemde @Mülayim6060 a dönüş yapamıyorum. Hep de elinde oldukça atıyor. Şu forumun en bonkör adamı. Kusura bakmasın
@bella Teşekkür ederim . Geçenlerde durduk yere ödünç kupon yaptırdı. Kartın açılana kadar ödünç vereyim dedi. Hepsini ödeyemedim. Hiç de sesini çıkarmadı teşekkür ederim
@Aktas25 Rolling yaptıracaktı. Bankadan dolayı sıkıntı yaşandı sabretti ödemesini zorla yaptım
@Mamoste @Erhan2121 @vurucu999 @Barrios @Yapabilirim daha etiket atamadıklarım kazandıkları sürece dönüş yapmaya çalıştılar teşekkür ederim
@AzraeL sana sözüm var bir sonraki kazançta ödülün var dedim. Ben atamadan roll desteği çıktı teşekkürler
Daha eniştesi var . Aklıma gelmeyen destekleştiğimiz dostlar var. Hepiniz sağolun
3 adım atarsam sana da joker bet bakiyesiBeni neden ifşa etmedin 8 kez para istedim hepsinde de binlik atıp kimseye söyleme dedin 🤔
Kanka roll mu actın basın acıklamasımı 😀😀Son dönemde @Mülayim6060 a dönüş yapamıyorum. Hep de elinde oldukça atıyor. Şu forumun en bonkör adamı. Kusura bakmasın
@bella Teşekkür ederim . Geçenlerde durduk yere ödünç kupon yaptırdı. Kartın açılana kadar ödünç vereyim dedi. Hepsini ödeyemedim. Hiç de sesini çıkarmadı teşekkür ederim
@Aktas25 Rolling yaptıracaktı. Bankadan dolayı sıkıntı yaşandı sabretti ödemesini zorla yaptım
@Mamoste @Erhan2121 @vurucu999 @Barrios @Yapabilirim daha etiket atamadıklarım kazandıkları sürece dönüş yapmaya çalıştılar teşekkür ederim
@AzraeL sana sözüm var bir sonraki kazançta ödülün var dedim. Ben atamadan roll desteği çıktı teşekkürler
Daha eniştesi var . Aklıma gelmeyen destekleştiğimiz dostlar var. Hepiniz sağolun
Gel burada tehdit et @ProletaryaYaw kim ne dicek snaa ha sen vermişsin ha kendisi oynamış dert etme bos yere
Eyvallah bombacı cüretkar teklifine hayır diyemiyorum3 adım atarsam sana da joker bet bakiyesi
Arınma gecesi çok doldum. Buradaki mevzuyu reel hayatta dökemeyeceğim için buraya yazdım. Sanalda böyle takmam ama çizme aşıldıKanka roll mu actın basın acıklamasımı 😀😀
Valla ben de çok rahatzi hizsediyorum özellikle konusu açılmışken söylemiş olayım. Hep aklımda bana güzellik yapan dostlar var. Erhan mesela geçen hafta her gün kalktigimda hesabimda 500-1k arası bakiyeyle uyandım.Son dönemde @Mülayim6060 a dönüş yapamıyorum. Hep de elinde oldukça atıyor. Şu forumun en bonkör adamı. Kusura bakmasın
bügünki roll misali başarılar2
Bu maçtan ekmeğimizi yiyecez
Rollingi sağolsun mülayim yapıyor. Bitsin ben başlayayım2
Bu maçtan ekmeğimizi yiyecez
Naber sinansrlmelli sesin soluğun çıkmıyor16 tebrik
estafurullah kardesım. Donus yapılması ıcın guzellık yapılmaz, dostum helali hoş olsun bol sanslar@AKQJ Dost sana da teşekkür ederim. Hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen 3 kez yazdın. Hiç dönüş yapamadım özür dilerim
Kanka ben senin kalbini biliyorum. Zamanında dağıttıklarını biliyorum. Olmadı mı olmuyor. Hepimiz o döneme giriyoruz. Kafaya takılacak durum değilValla ben de çok rahatzi hizsediyorum özellikle konusu açılmışken söylemiş olayım. Hep aklımda bana güzellik yapan dostlar var. Erhan mesela geçen hafta her gün kalktigimda hesabimda 500-1k arası bakiyeyle uyandım.
Dönemiyoruz, hastane işleri derken işe gidememek beni çok terso etti. Yine de söylemiş olayım hepiniz aklimdasiniz. Cansiniz.
Beni takip etmesinler benim ödül atacaklarim belli sen yap rolünüRollingi sağolsun mülayim yapıyor. Bitsin ben başlayayım