http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Marley / Kasa 1K Hedef 4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,446
25,717
113
Son dönemde @Mülayim6060 a dönüş yapamıyorum. Hep de elinde oldukça atıyor. Şu forumun en bonkör adamı. Kusura bakmasın
@bella Teşekkür ederim . Geçenlerde durduk yere ödünç kupon yaptırdı. Kartın açılana kadar ödünç vereyim dedi. Hepsini ödeyemedim. Hiç de sesini çıkarmadı teşekkür ederim
@Aktas25 Rolling yaptıracaktı. Bankadan dolayı sıkıntı yaşandı sabretti ödemesini zorla yaptım
@Mamoste @Erhan2121 @vurucu999 @Barrios @Yapabilirim daha etiket atamadıklarım kazandıkları sürece dönüş yapmaya çalıştılar teşekkür ederim
@AzraeL sana sözüm var bir sonraki kazançta ödülün var dedim. Ben atamadan roll desteği çıktı teşekkürler
Daha eniştesi var . Aklıma gelmeyen destekleştiğimiz dostlar var. Hepiniz sağolun

Hamzaxaslan

EL PATRON
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,822
8,649
113
Son dönemde @Mülayim6060 a dönüş yapamıyorum. Hep de elinde oldukça atıyor. Şu forumun en bonkör adamı. Kusura bakmasın
@bella Teşekkür ederim . Geçenlerde durduk yere ödünç kupon yaptırdı. Kartın açılana kadar ödünç vereyim dedi. Hepsini ödeyemedim. Hiç de sesini çıkarmadı teşekkür ederim
@Aktas25 Rolling yaptıracaktı. Bankadan dolayı sıkıntı yaşandı sabretti ödemesini zorla yaptım
@Mamoste @Erhan2121 @vurucu999 @Barrios @Yapabilirim daha etiket atamadıklarım kazandıkları sürece dönüş yapmaya çalıştılar teşekkür ederim
@AzraeL sana sözüm var bir sonraki kazançta ödülün var dedim. Ben atamadan roll desteği çıktı teşekkürler
Daha eniştesi var . Aklıma gelmeyen destekleştiğimiz dostlar var. Hepiniz sağolun
usta dolduysan bi şişe açalım konuşursun rahatlarsın

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,446
25,717
113
Bunca vefalı adam varken bir kere 250 atmış. Hatta 100 atmış adam. Benim 5 kere verdiğim adamlar benden 6. Yı istiyor. Siktirin gidin artık .

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
38,446
25,717
113
@AKQJ Dost sana da teşekkür ederim. Hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen 3 kez yazdın. Hiç dönüş yapamadım özür dilerim

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,446
7,126
113
Senin durum iyi heralde sadece teşhis var sülalede kanser olan bir sürü akraba oldu herkes modtan düşüyor forumdan da var bir arkadaş kanser olduğu dönemde foruma hiç girmedi sen taş gibisin maasallah
Benim erken teşhis kurtardı Allahın işi bir şantiye de işe başlamıştım 3 4 ay önce orda sağlık taraması yaptılar zaten benim boğazda sorun vardı kanamalar felan testler çıkınca birde hastane ye gittik emin olmak için orda teşhis konuldu sonrası hep tedavi hep tedavi ama doğruymuş çekmeyen bilemez taş gibisin demesi kolay 10 gündür forumda değildim ayrıca Allah'a çok şükür şu an da yüzde 70 iyiyim daha öncesi yemek bile yiyemiyordum çorba tarzı yemekler yemeye de başladım Allah düşmanımın başına vermesin bu hastalığı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...