http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 6k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,172
9,467
113
Vallahi millet okuyup geçiyo kimsede bu ne anlatiyo demiyo biliyon demi kendinizi rezil etmeye devam edin
bizi bilen bilir dostum sıkıntı yok. rezil olan sensin. uzatmaya gerek yok sen adam değilsin. bu saatten sonra selam veren adam da benim gözümde adam değildir.
herkese bol şanslar

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,341
3,819
113
Bak işte aynı şey değil o adama yazmadin o senin bileceğin şey, kaldı ki istemek te hakkın, aynı şekilde bu adamlarda borcunu istemekte haklılar vermek istememeni anlayamıyorum, farklı bir sebep olmalı
Kral bu borç alışverişini tamamen kaldırmak lazım verenide, alanida kalıcı olarak banlamak lazim

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,111
4,669
113
Bisey diyemiyorum, herkes ne yaparsa kendine yapıyor sonuçta
Problem yok yemin ederim ben şu an ki halden daha memnunum arkada oynuyorum arkada dağıtıyorum hem daha az masraflı hem daha keyifli çok daha iyi oldu boyle

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
283
99
28
Allah'ıni seven beni de yazsın listeye baştan beri takipteyim. İlk rol ödülüm olacak

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,111
4,669
113
bizi bilen bilir dostum sıkıntı yok. rezil olan sensin. uzatmaya gerek yok sen adam değilsin. bu saatten sonra selam veren adam da benim gözümde adam değildir.
herkese bol şanslar
Evet bunu 4 5 kere belirtdin tamam mı bittiyse gidelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...