- 43,016
- 42,030
- 113
1903 ten beri takipteyiz Sinan
Adam geldi adammSelam beyler cümleten
Aleyküm selam krallSelam beyler cümleten
A.selam dostSelam beyler cümleten
Eyvallah dost hoşgeldinAdam geldi adamm
Bisey diyemiyorum, herkes ne yaparsa kendine yapıyor sonuçtaYoo yüzlerine dedim hala da diyorum vermicem diye
bizi bilen bilir dostum sıkıntı yok. rezil olan sensin. uzatmaya gerek yok sen adam değilsin. bu saatten sonra selam veren adam da benim gözümde adam değildir.Vallahi millet okuyup geçiyo kimsede bu ne anlatiyo demiyo biliyon demi kendinizi rezil etmeye devam edin
Bu adamı listeye al Sinan adam hayattan sogudu takip et ödül yok bu nedir yaSinan listeye al beni bi kez de liyakat gözetme
Kral bu borç alışverişini tamamen kaldırmak lazım verenide, alanida kalıcı olarak banlamak lazimBak işte aynı şey değil o adama yazmadin o senin bileceğin şey, kaldı ki istemek te hakkın, aynı şekilde bu adamlarda borcunu istemekte haklılar vermek istememeni anlayamıyorum, farklı bir sebep olmalı
Problem yok yemin ederim ben şu an ki halden daha memnunum arkada oynuyorum arkada dağıtıyorum hem daha az masraflı hem daha keyifli çok daha iyi oldu boyleBisey diyemiyorum, herkes ne yaparsa kendine yapıyor sonuçta
Helal olsun kanka sana beni bi tek sen anladın valla günlerdirBu adamı listeye al Sinan adam hayattan sogudu takip et ödül yok bu nedir ya
Evet bunu 4 5 kere belirtdin tamam mı bittiyse gidelimbizi bilen bilir dostum sıkıntı yok. rezil olan sensin. uzatmaya gerek yok sen adam değilsin. bu saatten sonra selam veren adam da benim gözümde adam değildir.
herkese bol şanslar
O islerde degisti artik herkes degistiValla benim bildiğim mamoste bin konusunda liste olmaz adam dm den bir kaç kişiye ulaşır konu kapanır kaldiki liste yasak
Bende dm niye attı bana diyorum adama cevap vermedik bideValla benim bildiğim mamoste bin konusunda liste olmaz adam dm den bir kaç kişiye ulaşır konu kapanır kaldiki liste yasak