- 278
- 98
- 28
Liseyi besiktas yada sino yapsin adaletli adam bunlar. Diğer arkadaşlar nasıl bilmiyorum
Ben gene diyorum gökten peygamber inse bana o parayı gondertemez@KANSIZ sen adamların parasını ver
@vurucu999 ve @fearjr1992 de bu konuyu kapatın birbiriniz ile birdaha muhatap olmayın size tavsiyem bu yapıp yapmamak kendinize kalmış. her rolling de aynı muhabbetler dönmeyi başladı çünkü gerek yok.
Adam adam son noktayı koyduu@KANSIZ sen adamların parasını ver
@vurucu999 ve @fearjr1992 de bu konuyu kapatsın, birbiriniz ile birdaha muhatap olmayın size tavsiyem bu yapıp yapmamak kendinize kalmış. her rolling de aynı muhabbetler dönmeyi başladı çünkü gerek yok.
Olması gereken bu zaten ver borcun varsa konu kapansın muhattap olmayın.@KANSIZ sen adamların parasını ver
@vurucu999 ve @fearjr1992 de bu konuyu kapatın birbiriniz ile birdaha muhatap olmayın size tavsiyem bu yapıp yapmamak kendinize kalmış. her rolling de aynı muhabbetler dönmeyi başladı çünkü gerek yok.
La peygamber zaten inecek kıyamet zamanı başka örnek verseydinBen gene diyorum gökten peygamber inse bana o parayı gondertemez
300 TL için ana bacı katiyolsr sen bunlardan şeref mi bekliyorsun@KANSIZ sen adamların parasını ver
@vurucu999 ve @fearjr1992 de bu konuyu kapatsın, birbiriniz ile birdaha muhatap olmayın size tavsiyem bu yapıp yapmamak kendinize kalmış. her rolling de aynı muhabbetler dönmeyi başladı çünkü gerek yok.
Oyle deme dostum,Kral bu borç alışverişini tamamen kaldırmak lazım verenide, alanida kalıcı olarak banlamak lazim
Sorma ya en nefret ettiğim şeyRollun içine edildi
Konu bizlere sıçramasında 😅Yine konu cok farkli yerlee gidicek![]()
Yok öyle biri değil oBeyler liste beklemeyin adam başladığı kasayla kapattı roll u özelden isterse ulaşır 1 2 kisiye
Ya dostum borç olarak aldıysan vermelisinBen gene diyorum gökten peygamber inse bana o parayı gondertemez
Bu liste muhabbetine dalgasina bile çok girme, şikayet ederler banlanirsin diyimListede kimler var ben var miyim Beyler
Mesele çoktan bizi etkiliyorda neyseKonu bizlere sıçramasında 😅
Sen sonradan geldinListede kimler var ben var miyim Beyler