http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Mamoste | Kasa 6k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,824
16,818
113
Benim karın ağrım yok bı 10 15 kişiye borcum varmis galiba ama durmadan 2 kişi yazıyor anlamadim
Oğlum sen neden olayı tırmandırıyorsun karaktersizsin işte kabulde ettin, evet borç aldım vermedim veremiyorum dedin, borcumu ödemem için 60-70 bin kumardan kazanmam lazım yazdın herkes gördü. Kimseye cevap verme biz neyin ne olduğunu gördük gereksiz muhabbetler..

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,084
4,611
113
Yanlış düşünüyorsun, borcun varsa onu vermek ayrı, keyfi para vermek ayrı şeyler. Keyfi Parana vermemene kimse karışamaz zaten
Zamanında bizde borç verdik en yakın örneği sensin sen rica etdin benden adam kirasını odeyemiyo dedin çıkardık 7.5k para verdik adam maaş da vercem dedi adama 1kere yazdım mi para noldu diye

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,084
4,611
113
Oğlum sen neden olayı tırmandırıyorsun karaktersizsin işte kabulde ettin, evet borç aldım vermedim veremiyorum dedin, borcumu ödemem için 60-70 bin kumardan kazanmam lazım yazdın herkes gördü. Kimseye cevap verme biz neyin ne olduğunu gördük gereksiz muhabbetler..
60 70 de olsa verme me kararı aldım

vurucu999

See you in another life brother
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,093
9,359
113
Ahahah kumda pipisiyle oynayan çocuk yazmaz şunları 300 TL için dustugun duruma bak
300 tl önemli değil dostum, sen beni anlamıyorsun. Zor durumdasın diye para verdik, utanmadın bir daha yazdın hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen yine verdik. sonra benden ödül aldın roll açman için yine verdim gittin rol de açmadın. 2 gün sonra para kazandın, dm attık cevap vermedin, şimdi de dalga geçiyorsun. ben diyeceğimi dedim. İTİN YOLDAŞI İT OLURMUŞ. herkese bol şanslar

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,053
17,134
113
Zamanında bizde borç verdik en yakın örneği sensin sen rica etdin benden adam kirasını odeyemiyo dedin çıkardık 7.5k para verdik adam maaş da vercem dedi adama 1kere yazdım mi para noldu diye
Bak işte aynı şey değil o adama yazmadin o senin bileceğin şey, kaldı ki istemek te hakkın, aynı şekilde bu adamlarda borcunu istemekte haklılar vermek istememeni anlayamıyorum, farklı bir sebep olmalı

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,084
4,611
113
300 tl önemli değil dostum, sen beni anlamıyorsun. Zor durumdasın diye para verdik, utanmadın bir daha yazdın hiç muhabbetimiz olmamasına rağmen yine verdik. sonra benden ödül aldın roll açman için yine verdim gittin rol de açmadın. 2 gün sonra para kazandın, dm attık cevap vermedin, şimdi de dalga geçiyorsun. ben diyeceğimi dedim. İTİN YOLDAŞI İT OLURMUŞ. herkese bol şanslar
Vallahi millet okuyup geçiyo kimsede bu ne anlatiyo demiyo biliyon demi kendinizi rezil etmeye devam edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...