- 85,764
- 30,207
- 113
2 ılerı bı gerı
								Dayak yersin kanka realde görüşürsenYok beni gördükleri her yerde gelip yalvarsinlar borçları için bunlar onu hakediyor tekrarda diyorum bu 2 Allah'ın kuluna 5 kuruş oynamicak benden
Yeni konu açıp gel.konusalim bu konuyu beni de etikletle acincasen bana ne zaman para attın la karaktersiz herifne bok olduğunu kendin de biliyorsun da işte paçan yemiyo
Son demişti ama dost karar onunBir kere daha vur sağlam maça alıp çıkalım artık dost @Mamoste
ne yalvarcam la sana karaktersiz herif, sen bit itsin. para kalsın sende başımın gözümün sadakasını olsun. ama senin it olduğunu bütün forum bilecekYok beni gördükleri her yerde gelip yalvarsinlar borçları için bunlar onu hakediyor tekrarda diyorum bu 2 Allah'ın kuluna 5 kuruş oynamicak benden
Yeriz belki önemli değil gene de alamicaklarDayak yersin kanka realde görüşürsen
Niye ki kanka bende baştan beri anlık takip ettim. Vermezler miNah alirsin
Yanlış düşünüyorsun, borcun varsa onu vermek ayrı, keyfi para vermek ayrı şeyler. Keyfi Parana vermemene kimse karışamaz zatenYok beni gördükleri her yerde gelip yalvarsinlar borçları için bunlar onu hakediyor tekrarda diyorum bu 2 Allah'ın kuluna 5 kuruş oynamicak benden
Ah be keskin başkan bizim zaten anamiz aglamiş bu işte bari sen bu toplara girme .Rahat olması gereken maç yatıyor ya sağlık olsun dost
Sinan bukadar açık sözlü olmasan iyiydiNah alirsin
Ah ve dostum siz yokken ben bu işlerde ömür bitirdim topumu kaldı ya artıkAh be keskin başkan bizim zaten anamiz aglamiş bu işte bari sen bu toplara girme .
Bende anlamadım baştan sona takip edene birşey çıkmıyor mu . Ne lazım ki takipten başka listeye girmek içinSinan bukadar açık sözlü olmasan iyiydi