- 23,063
- 21,558
- 113
Daha betermis bu konuda para almadığı adam neredeyse yoktuEge bıde kızmıstı salıh ona sen ferdı gıbısın duyınce ouajaja
Daha betermis bu konuda para almadığı adam neredeyse yoktuEge bıde kızmıstı salıh ona sen ferdı gıbısın duyınce ouajaja
@jakadal5252 vardı ızmarıtcıDaha betermis bu konuda para almadığı adam neredeyse yoktu
Oda egeye çok para verdi valla bi sen darbe almadın herhalde@jakadal5252 vardı ızmarıtcı
Kanka ben borc vermıyordumkı dırek roll actırıyordumOda egeye çok para verdi valla bi sen darbe almadın herhalde
Oda yanlış ben ege ve sapsap 50 defa rol için para attim her kazandığımda zink sapsap ondan sonra tg den yazmaya başladı da Allah tan büyük yara almadan kurtuldum bu konuda en cok yara alan atamdir sonra barriosturKanka ben borc vermıyordumkı dırek roll actırıyordum
Atam zaten delık desık ettıler suzgec olduOda yanlış ben ege ve sapsap 50 defa rol için para attim her kazandığımda zink sapsap ondan sonra tg den yazmaya başladı da Allah tan büyük yara almadan kurtuldum bu konuda en cok yara alan atamdir sonra barriostur
Barios ta 30 lu rakamlar kaptırmış ege ye sapsap a oda baya yara almış atam zaten bu forumda sadece sapsap degil kim bilir kimler atami koparmış belli bile degilAtam zaten delık desık ettıler suzgec oldu
Oha harbi miBarios ta 30 lu rakamlar kaptırmış ege ye sapsap a oda baya yara almış atam zaten bu forumda sadece sapsap degil kim bilir kimler atami koparmış belli bile degil
Ulan adam kardesıne takıyo burda mı takmıcakBarios ta 30 lu rakamlar kaptırmış ege ye sapsap a oda baya yara almış atam zaten bu forumda sadece sapsap degil kim bilir kimler atami koparmış belli bile degil
Harbi hakan harbi bu konu da çok kişinin canı yandı maalesefOha harbi mi
Abi insanlar bu konuda nasıl bu kadar güvenip te o kadar para atarHarbi hakan harbi bu konu da çok kişinin canı yandı maalesef
Ben öyle rakamlar kaptırmadın bunlara 2-3 bişey di ve inanır mısın aldım ben onlardan dost. Lakin ben 30-40 li rakamları uluslararası milli dolandicimiz tekeali ye kaptırdımBarios ta 30 lu rakamlar kaptırmış ege ye sapsap a oda baya yara almış atam zaten bu forumda sadece sapsap degil kim bilir kimler atami koparmış belli bile degil
Biz bu konuda gün oluyor du 10 saat vakit geçiriyorduk ee haliylen bazen oluyorAbi insanlar bu konuda nasıl bu kadar güvenip te o kadar para atar
Tm da burda herşey klavye üzeriBiz bu konuda gün oluyor du 10 saat vakit geçiriyorduk ee haliylen bazen oluyor
Sapsap tg den bana yazınca bile barios a borcum var diyordu varsa ver ben ona verim sussun diyordu da ben 30 40 li rakamları senden duymuştum da sapsap olduğunu zannediyor dum da bu dediğin kişi daha fenaymış senin onlan fazla bir muhabbetin yoktu sankiBen öyle rakamlar kaptırmadın bunlara 2-3 bişey di ve inanır mısın aldım ben onlardan dost. Lakin ben 30-40 li rakamları uluslararası milli dolandicimiz tekeali ye kaptırdım
Hakan klavye de olsa biz insanız duygularımiz var işte cebinde 50k varsa biri dm den abi vallahi sigara param yok 100 lira atsana dese vermezmisinTm da burda herşey klavye üzeri
VeririmHakan klavye de olsa biz insanız duygularımiz var işte cebinde 50k varsa biri dm den abi vallahi sigara param yok 100 lira atsana dese vermezmisin
Tm işte bende olduğunda bende veriyorum ee haliylen bazi uyanık insanlar bir defa senden iyilik gördünü artik kene gibi yapışır sana sokak ta dilenci gördüğün zmana senden para ister yok dersin gider bunlar seni koparmak için her yolu deniyorlar kurtulamıyorsun maalesefVeririm
Yok sap da durmadan bana yazıyordu ne koparirsam diye ama o zamanlar zaten tekelali den ders aldığım için fazla vermiyordum buna. En son 3-5 biseydi aldım onuda hem saptan hem egedenSapsap tg den bana yazınca bile barios a borcum var diyordu varsa ver ben ona verim sussun diyordu da ben 30 40 li rakamları senden duymuştum da sapsap olduğunu zannediyor dum da bu dediğin kişi daha fenaymış senin onlan fazla bir muhabbetin yoktu sanki
O zman iyiymiş tekelali e çok kaptrimissin nasil senden o parayi almis hayret ettim suan ole fazla onlan muhabbet ettiğini bile görmedim ben bu forumdaYok sap da durmadan bana yazıyordu ne koparirsam diye ama o zamanlar zaten tekelali den ders aldığım için fazla vermiyordum buna. En son 3-5 biseydi aldım onuda hem saptan hem egeden