Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet LOSER`S

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,986
11,592
113
Barios ta 30 lu rakamlar kaptırmış ege ye sapsap a oda baya yara almış atam zaten bu forumda sadece sapsap degil kim bilir kimler atami koparmış belli bile degil
Ben öyle rakamlar kaptırmadın bunlara 2-3 bişey di ve inanır mısın aldım ben onlardan dost. Lakin ben 30-40 li rakamları uluslararası milli dolandicimiz tekeali ye kaptırdım

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Ben öyle rakamlar kaptırmadın bunlara 2-3 bişey di ve inanır mısın aldım ben onlardan dost. Lakin ben 30-40 li rakamları uluslararası milli dolandicimiz tekeali ye kaptırdım
Sapsap tg den bana yazınca bile barios a borcum var diyordu varsa ver ben ona verim sussun diyordu da ben 30 40 li rakamları senden duymuştum da sapsap olduğunu zannediyor dum da bu dediğin kişi daha fenaymış senin onlan fazla bir muhabbetin yoktu sanki

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Tm işte bende olduğunda bende veriyorum ee haliylen bazi uyanık insanlar bir defa senden iyilik gördünü artik kene gibi yapışır sana sokak ta dilenci gördüğün zmana senden para ister yok dersin gider bunlar seni koparmak için her yolu deniyorlar kurtulamıyorsun maalesef

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,986
11,592
113
Sapsap tg den bana yazınca bile barios a borcum var diyordu varsa ver ben ona verim sussun diyordu da ben 30 40 li rakamları senden duymuştum da sapsap olduğunu zannediyor dum da bu dediğin kişi daha fenaymış senin onlan fazla bir muhabbetin yoktu sanki
Yok sap da durmadan bana yazıyordu ne koparirsam diye ama o zamanlar zaten tekelali den ders aldığım için fazla vermiyordum buna. En son 3-5 biseydi aldım onuda hem saptan hem egeden

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113
Yok sap da durmadan bana yazıyordu ne koparirsam diye ama o zamanlar zaten tekelali den ders aldığım için fazla vermiyordum buna. En son 3-5 biseydi aldım onuda hem saptan hem egeden
O zman iyiymiş tekelali e çok kaptrimissin nasil senden o parayi almis hayret ettim suan ole fazla onlan muhabbet ettiğini bile görmedim ben bu forumda