- 30,269
- 22,244
- 113
Bets10 freespın 500 e kadar çıktım oda emcuklediYok la 20 sene once vardi pauuaha ben kucukken hatirliyom vardi simdi çati
Bets10 freespın 500 e kadar çıktım oda emcuklediYok la 20 sene once vardi pauuaha ben kucukken hatirliyom vardi simdi çati
250 paslamaliydin yanlis yapmissinBets10 freespın 500 e kadar çıktım oda emcukledi
Cevrım varken nasıl oluyor anlatsana kanka250 paslamaliydin yanlis yapmissin
Hee bende vbeti 500 yaptim öyle bakarsakCevrım varken nasıl oluyor anlatsana kanka
Mucho var onu oynuyorum acayıp bonusa gırıyorHee bende vbeti 500 yaptim öyle bakarsak
Aynen ama ödemiyor ki daimond flashta bir defa cevirdik verdi mi iyi veriyor 2 3 elmas gelince birde yummynin degisik versiyonu var o oyuna girerse iyi veriyor onu da deneMucho var onu oynuyorum acayıp bonusa gırıyor
Suatım mavibet link nasıl bulcamAynen ama ödemiyor ki daimond flashta bir defa cevirdik verdi mi iyi veriyor 2 3 elmas gelince birde yummynin degisik versiyonu var o oyuna girerse iyi veriyor onu da dene
Mavibet824.Suatım mavibet link nasıl bulcam
Mega Joker oyna 0.20Ftn çekme ihtimalin %70 sonlara doğru taktiği bulduydum ben efsane wild atıyor o oyunAynen ama ödemiyor ki daimond flashta bir defa cevirdik verdi mi iyi veriyor 2 3 elmas gelince birde yummynin degisik versiyonu var o oyuna girerse iyi veriyor onu da dene
Link olarak atsanaMavibet824.
Suatım mavibet link nasıl bulcam
Özür dılerımLink olarak atsana
Atamın maşallahı var herseyin ayağına gelmesini istiyor puahha500 tl atamMAVIBET restricted country
Dear visitor, it seems you're accessing our site from a country outside our allowed region.www.mavibet824.com
@Erhan2121 arkadaşa yardımcı ol ban konusundaolm şu rovbetten 2 k cekicem yatıracak 500 yok yok mu borç atabilecek
Tl ekliyor la artik .. o oyun kasa cok yukseldi mi iyi otoya alican %20 falan eritiyor genelde ama ben yukselttigini cok az gordum cevrim icin iyi ama başta oynarsan eriyorMega Joker oyna 0.20Ftn çekme ihtimalin %70 sonlara doğru taktiği bulduydum ben efsane wild atıyor o oyun
Parasi varsa yapar erhanim bu işler böyle adamin ceketini bile giydirirler parasi varsa puhahhahhaAtamın maşallahı var herseyin ayağına gelmesini istiyor puahha
Spın saklanır nı acabaTl ekliyor la artik .. o oyun kasa cok yukseldi mi iyi otoya alican %20 falan eritiyor genelde ama ben yukselttigini cok az gordum cevrim icin iyi ama başta oynarsan eriyor
Allah allah bana bayadır eklemşyo bilge ile aramız açık neyse azıcık uyucwm zınk yapacak olan diğer ibana para atmasın bak orada 3-4K biriktiTl ekliyor la artik .. o oyun kasa cok yukseldi mi iyi otoya alican %20 falan eritiyor genelde ama ben yukselttigini cok az gordum cevrim icin iyi ama başta oynarsan eriyor
Alakası yok la sahtesi çok bu sitenin dedilerAtamın maşallahı var herseyin ayağına gelmesini istiyor puahha
Kapısını açan adamın kapısını acıyolar bu devirde salıhe lınk bulanın lınkını alıyolar 2 dk da puahahParasi varsa yapar erhanim bu işler böyle adamin ceketini bile giydirirler parasi varsa puhahhahha