- 30,266
- 22,243
- 113
La ne kacacam ölede yok bolede yok haber beklıyorum yevmıye iş ıcın bayrama kadar gıdıcemSanki ne alacan dun ben o parayi 20 dakika da kaybettim zaten puaha bide bu forumda sen kaçmasın sana o konuda güveniyorum
La ne kacacam ölede yok bolede yok haber beklıyorum yevmıye iş ıcın bayrama kadar gıdıcemSanki ne alacan dun ben o parayi 20 dakika da kaybettim zaten puaha bide bu forumda sen kaçmasın sana o konuda güveniyorum
Kendi derdimiz yeteri kadar var metinim maalesefDert var çözümünde varsa sorun yoktur suatım
Amacima ulaşmisim ohhAyın 3 u gıbı güzel bır ban yerım çok sinirli yorum o aralar hele suat delı edıyor benı
Yazda geldı sen sımdı ne karpuz yersin Urfa'da höşür höşürAmacima ulaşmisim ohh
Ben sevmiyom metinim sen ye puahah sanki bir urfa mi sicak puahah merkez daha sicakta bizim burasi fena degil her yer kadar sıcak işteYazda geldı sen sımdı ne karpuz yersin Urfa'da höşür höşür
Damda yatma var mı la sızın orda yazınBen sevmiyom metinim sen ye puahah sanki bir urfa mi sicak puahah merkez daha sicakta bizim burasi fena degil her yer kadar sıcak işte
Askerden yenı geldıysen oderKolaybet 620k öder mi
Daha kaç gün önce bayramdı bitmedi mi bu bayramlar bi daha mi olacakLa ne kacacam ölede yok bolede yok haber beklıyorum yevmıye iş ıcın bayrama kadar gıdıcem
AskercellAskerden yenı geldıysen oder
Ooo en güzel bayram bu tumbet ekleme yapar bayramı puahhaDaha kaç gün önce bayramdı bitmedi mi bu bayramlar bi daha mi olacak
Şeker parasi çıktı desene o zman puhahaOoo en güzel bayram bu tumbet ekleme yapar bayramı puahha
Wasl bu konuda varsa huzursuzluk cikar adam 5 msj atmış 5 inde de benden bahsetmiş
Ya bak işine uzatma muhattabım değilsinDemi aynen aynen gecen ağladın gittin ne oldu geri döndün paran mı bitti maalesef bizimde yok git rol takip et hemen kaybol burdan
Bi derdin varsa burda yazma bana beni alıntılama dm at derdini çözeriz buranın havasını bozma kardes son kez uyarıyorum seniYa bak işine uzatma muhattabım değilsin
Nerede la@butragueno nerdesin suatım 4 betten 40 spinimiz mevcut çevir artık şunları
Kavbet ayda 4-5 kere eklıyor banaNerede la![]()
Yok la 20 sene once vardi pauuaha ben kucukken hatirliyom vardi simdi çatiDamda yatma var mı la sızın orda yazın