- 22,435
- 23,079
- 113
Roll mi yapcan500 tl atamMAVIBET restricted country
Dear visitor, it seems you're accessing our site from a country outside our allowed region.www.mavibet824.com
Roll mi yapcan500 tl atamMAVIBET restricted country
Dear visitor, it seems you're accessing our site from a country outside our allowed region.www.mavibet824.com
Tmm kankaaam puahahAllah allah bana bayadır eklemşyo bilge ile aramız açık neyse azıcık uyucwm zınk yapacak olan diğer ibana para atmasın bak orada 3-4K birikti
Evet yapcazRoll mi yapcan
Orasi ole tg uzeri olmadimi sitelere yatirim yapamıyorum zaten korkudanAlakası yok la sahtesi çok bu sitenin dediler
Yok tövbe metine zink yapmak icin kasa ariyoz puajhah takiliyoz atam ben dizi falan izliyim pyahhaRoll mi yapcan
Sen zınk yapma kanka bana sıra bende sen yaptın gecendeYok tövbe metine zink yapmak icin kasa ariyoz puajhah takiliyoz atam ben dizi falan izliyim pyahha
Artık çok geç attım bileYok tövbe metine zink yapmak icin kasa ariyoz puajhah takiliyoz atam ben dizi falan izliyim pyahha
Saklanmiyor %100 puahhaSpın saklanır nı acaba
Şu cümleyi bir kere duymadımSen zınk yapma kanka bana sıra bende sen yaptın gecende
Haydaaa o zman metin icin roll yapalim burada puahhaArtık çok geç attım bile
Bu dhaki sefere link lazimi olursa beni alıntı yap atam hemen ilgileniriz puahaArtık çok geç attım bile
Kurarız sende suatım gıbı bana gıder yapmamayı öğren ahahaŞu cümleyi bir kere duymadım
Yalvarrıeım burada açma 😂Haydaaa o zman metin icin roll yapalim burada puahha
Ikımı kendı aramızsa accez dm senYalvarrıeım burada açma 😂
Kardeşim bütün giderim sana zaten nasıl gider yapmıyımKurarız sende suatım gıbı bana gıder yapmamayı öğren ahaha
3000 çıktı helal suatım@butragueno nerdesin suatım 4 betten 40 spinimiz mevcut çevir artık şunları
Neden peki metin onu çözemedim hocamHaydaaa o zman metin icin roll yapalim burada puahha
Yok şunu deme şunu yapma şunu alıntılama zından zındannKardeşim bütün giderim sana zaten nasıl gider yapmıyım
ÜzdünBu dhaki sefere link lazimi olursa beni alıntı yap atam hemen ilgileniriz puaha
SusYok şunu deme şunu yapma şunu alıntılama zından zındann